search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Case Studies

Vraag naar cloud computing creëert samenwerking tussen Atea en Interxion

Leveranciers van IT-infrastructuur staan ​​onder druk van klanten die willen migreren naar de cloud en geen interesse hebben in het runnen van een eigen datacenter. De groeiende vraag van Atea naar hoogwaardige cloud computing resulteert in een samenwerking met Interxion.

Onze samenwerking met Interxion is een van onze belangrijkste onderscheidende factoren, omdat het ons een voorsprong geeft op onze concurrentie en het betekent dat we sneller kunnen reageren op de toegenomen vraag naar datacenterkracht zonder helemaal opnieuw te hoeven beginnen.

~
Poul Bærentsen , Directeur, Datacenter & Cloud Services

Deze casestudy behandelt Interxion die Atea voorziet van koeling, energiesystemen, de hoogste beveiligingsniveaus voor hun cloudtechnologie en meer traditionele outsourcing-services voor cloudservices. Een stabiele omgeving voor het cloudplatform van Atea die een hoge mate van beschikbaarheid garandeert en voldoet aan de eisen van klanten op het gebied van gegevensopslag, beveiliging en connectiviteit. Momenteel beheert Atea een aantal grote bedrijven via het datacenter van Interxion. Het aantal klanten en het dienstenaanbod is gegroeid sinds de start van de samenwerking in 2010.

*Deze inhoud is oorspronkelijk gepubliceerd door Interxion - A Digital Realty Company.

Tags