Hero Blue Map D Gx 2
- Aanwijzingen, blauwdrukken, handleidingen, artikelen

CIO Review Cover Story: De kracht van het glokale tijdperk

Delen

De toepassing van digitale technologieën verandert de manier waarop wij werken, leven en spelen. Om aan de eisen van de klant te blijven voldoen en hoge prestaties te leveren, moeten bedrijven eindpunten en gebruikers op mobiele apparaten samenbrengen. Hiervoor is het nodig dat de digitale en fysieke werelden zowel wereldwijd (datacentra) als lokaal (fysieke infrastructuur) convergeren, een vereiste dat ook wel "glokaal" wordt genoemd.

Dit vergt een nieuwe aanpak, een aanpak die verder gaat dan kruisverbindingen en traditionele interconnectie backhaul, en plaats maakt voor een tijdperk van open, wijdverbreide verbonden datagemeenschappen die zich in datacentra bevinden. IT dwingt een verschuiving af naar een datacentrische architectuur, waarbij gegevens centraal staan en integratie de uitdaging is.

Als voorvechter van de transformatie naar een verbonden datagemeenschap biedt Digital Realty een datacentrische architectuur die de kern, de cloud en de edge integreren in centra voor gegevensuitwisseling tussen meerdere platforms, providers en partners. Dit alles komt samen op PlatformDIGITAL®, ons flexibele wereldwijde platform, dat klanten voorziet van de tools die ze nodig hebben om een wereldwijde, strategische IT-infrastructuur te creëren om hun zakelijke doelen te bereiken.

Tony Bishop, Senior Vice President, Platform, groei en marketing, Digital Realty deelt kritische inzichten met CIO Review Europe over de beste strategieën om de barrières te doorbreken die data gravity opwerpt en hoe onze samenwerking met AWS bedrijven in staat stelt om de data-infrastructuur te creëren die ze nodig hebben, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

Onze visie en strategie is om de enige wereldwijde datacenter platform provider te zijn voor ondernemingen en service providers om digitale en fysieke werelden te convergeren, door het veilig plaatsen van hun kritische netwerk-, data-, computer- en beveiligingsinfrastructuur in onze multi-tenant datacentre campussen, en het ontsluiten van nieuwe groeimogelijkheden.

-Tony Bishop, Senior Vice President, Platform, groei en marketing, Digital Realty.
Delen
Log in op het klantenportal
Wilt u contact opnemen?