• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • NYSE: DLR

   $133.52

   +3.11 (+2.33%)
   * Slot van de vorige dag
  • Investeerderrelaties
  • Directie
Hero fin serv pdx guide toolkit
- Aanwijzingen, blauwdrukken, handleidingen, artikelen

PDx™ Blueprint: Optimaliseren van data-overdracht in financiële dienstverlening

Delen

Als het gaat om data stewardship, zal 80% van de gegevens wereldwijd zich in ondernemingen bevinden tegen 2025.1

Binnen organisaties voor financiële dienstverlening worden gegevens die afkomstig zijn van verschillende bedrijfsonderdelen vaak opgeslagen in silo's, met sommige elementen op locatie en andere in de cloud. Deze traditionele IT-architectuur leidt tot prestatieproblemen, hogere operationele kosten en algehele complexiteit.

Om de gegevensuitwisseling in de financiële dienstverlening te optimaliseren, is een infrastructuurarchitectuur nodig die data gravity trotseert, gegevens dicht bij de klant beveiligt en gegevenscompliance afdwingt, terwijl deze ook is ontworpen voor AI.

Deze blauwdruk bevat drie cruciale stappen om deze uitdagingen op te lossen:

 • Data staging en aggregatie die de prestaties van applicaties en de gebruikerservaring verbeteren, terwijl compliance en datasoevereiniteit behouden blijven
 • Openbare en particuliere gegevensbronnen die de gegevensuitwisseling tussen gebruikers, dingen, netwerken en clouds optimaliseren
 • Gegevens en analyses die grenzen aan ingang/uitgang van het netwerk en real-time intelligentie over gedistribueerde workflows lokaal en wereldwijd mogelijk maken

De blauwdruk Optimizing Financial Services Data Exchange is ontwikkeld door deskundige oplossingsarchitecten en maakt deel uit van een bibliotheek van blauwdrukken en herhaalbare implementatiepatronen die samen de Pervasive Datacenter Architecture (PDx™) vormen.

Krijg toegang tot de Optimizing Financial Services Data Exchange Blueprint en ontdek hoe u data gravity barrières kunt wegnemen en centra voor gegevensuitwisseling kunt creëren om digitale zaken te schalen.

1 IDC #US44413318, Data Age 2025, The Digitization of the World From Edge to Core, november 2018

Delen
Architech image03 2021 12 17 134537 Architech image02 2021 12 17 134536 Architech image01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op