Hero CIO Review V Veld
- Aanwijzingen, blauwdrukken, handleidingen, artikelen

CIO Review-functie: Verbonden datagemeenschappen vormen

Delen

Nu organisaties hun digitale transformatie-initiatieven versnellen, is de overgang naar een datacentrische IT-architectuur een kritieke prioriteit geworden.

PlatformDIGITAL®, een wereldwijd datacenterplatform dat uniek is in zijn soort, stelt klanten in staat om digitale zaken te schalen door hun IT-infrastructuur te transformeren zodat ze alomtegenwoordig en op aanvraag kunnen opereren met real-time intelligentie.

Vincent in 't Veld, SVP Platforms Business Segment - Cloud en Digitale Media, praat met CIO Review Europe over de beste strategie voor de adoptie van een high performance hybride cloud-infrastructuur en onze samenwerking met AWS. Hij legt uit hoe PlatformDIGITAL en AWS een wereldwijde, flexibele infrastructuur bieden die voor klanten eenvoudig is op te zetten, en aan te sluiten op een wereldwijde gemeenschap van partners en toekomstbestendig is voor alle zakelijke behoeften die ze kunnen hebben.

Door onze klanten in staat te stellen een consistente hybride cloud-infrastructuur in te voeren, die volledig is geïntegreerd met PlatformDIGITAL®, kunnen wij hun gegevensverkeersstroom verbeteren en hen helpen bij het overwinnen van uitdagingen zoals datahuisvesting, data gravity en lokale gegevensverwerking.

-Vincent in 't Veld, SVP Platforms Business Segment - Cloud en Digitale Media
Delen
Log in op het klantenportal
Wilt u contact opnemen?