search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Artikel

Vrouwen aan het roer

Joshua Mills, sr. vice-president, algemeen adviseur
22 augustus 2018

Met Jeannie Lee

Als 's werelds grootste aanbieder van groothandelsdatacenters zijn we er trots op de personen te erkennen die ons helpen uitzonderlijke oplossingen aan onze klanten te leveren.

Samen met de Modern Counsel erkennen we Jeannie Lee, Senior Vice President en Associate General Counsel, voor haar bijdrage aan het succes van Digital Realty.

Lee trad in 2010 in dienst als een van de eerste twee advocaten van Digital Realty, in een team dat nu is gegroeid tot 17. Ze heeft gedurende 8 jaar rechtstreeks bijgedragen aan ten minste één grote kapitaalmarkttransactie of M&A-deal. Als natuurlijke leider heeft Lee keer op keer bewezen een waardevol lid van ons team te zijn. Ze heeft niet alleen een belangrijke rol gespeeld bij het faciliteren van de groei van het bedrijf, ze heeft ook geholpen onze bedrijfscultuur vorm te geven.

Ze is een lichtend voorbeeld van teamwerk en professionaliteit en we zijn Modern Counsel dankbaar voor het erkennen van haar carrière en prestaties. Lees meer over Jeannie, inclusief haar bezoek aan het Hooggerechtshof, bij de Modern Counsel.

Tags