search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Articles

Waarom is beveiliging zo belangrijk?

John Matis

9 juli 2014

Beveiliging is een van de meest besproken onderwerpen in de wereld van datacenterdiensten . Maar waarom is veiligheid zo belangrijk?

Het belang van veiligheid kan moeilijk worden overschat. Maar als we nader bekijken waarom beveiliging zo belangrijk is, wordt het duidelijk waarom zoveel bedrijven zoveel middelen investeren om hun faciliteiten en gegevens veilig te houden. Hier zijn enkele van de meer prominente redenen waarom beveiliging zo belangrijk is:

  • Naleving van de wet: er is geen tekort aan wet- en regelgeving die de bewaring van gevoelige gegevens verplicht stelt. Hoewel er zeker andere verplichtingen zijn waar een bedrijf rekening mee moet houden, moeten bedrijven, als ze willen voldoen aan de wet met betrekking tot klantgegevens, ervoor zorgen dat ze een provider selecteren die voldoet aan de industrienormen. Telx handhaaft SOC2-compliance in al onze datacenters.
  • Risico op natuurrampen en andere bedreigingen: Tegenwoordig vormen natuurrampen een van de grootste bedreigingen voor datacenters. Fysieke beveiliging in een datacenter, beginnend bij de plaats waar het is gebouwd (buiten de overstromingsgebieden en in gebieden met weinig seismische activiteit) en eindigend bij de daadwerkelijke constructie van het gebouw (is het gebouw stevig gebouwd?), vermindert het risico op downtime wanneer natuurlijke een ramp doet zich voor. Dit bespaart geld en tijd en zorgt ervoor dat uw gegevens blijven stromen wanneer u ze nodig hebt.
  • Verplichting aan klanten en klanten: wanneer uw bedrijf de gegevens van een klant neemt, bent u verplicht uw best te doen om die gegevens veilig te houden. Een datacenter dat compliance en fysieke beveiliging serieus neemt, helpt deze belofte waar te maken door gegevens te beschermen tegen natuurlijke en fysieke bedreigingen voor datacenters.
  • Kosten: Downtime is duur, net als datalekken. De gemiddelde kosten per minuut downtime in een datacenter zijn $ 7.900, en de gemiddelde organisatiekosten van een datalek zijn $ 5,4 miljoen. Strenge beveiliging en compliance garanderen geen volledige uptime of gegevensveiligheid, maar bieden wel de eerste verdedigingslinie tegen deze kostbare bedreigingen.

Bij het selecteren van een datacenterserviceprovider is er niet zoiets als teveel nadruk op beveiliging. Zorg ervoor dat de provider die u kiest een sterke nadruk legt op beveiliging, want uiteindelijk zijn het de gegevens van uw klanten die u in handen van die provider legt.

De datacenters van Telx bieden toonaangevende beveiligings- en nalevingsmaatregelen. Van de vele beveiligingsfuncties die we hebben in al onze datacenters - beveiliging op locatie tot bewegingsdetectie voor CCTV - tot onze SOC2-naleving in al onze datacenters, we nemen onze beveiliging en naleving zeer serieus. Wanneer u voor Telx kiest, kunt u erop vertrouwen dat de gegevens van uw bedrijf en klanten veilig zijn.

Neem contact met ons op via de contactpagina van onze site of via Facebook of Twitter voor meer informatie over de fysieke beveiligingsmaatregelen die van kracht zijn in de datacenters van Telx, of over onze naleving van industriestandaarden.

Tags