search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op
banner
Artikel

Wat is de waarde-impact van een digitale werkplekinfrastructuur?

Lou Najdzin, VP van Platform

3 september 2020

Dit is de vijfde blog in onze op inzichten gebaseerde serie gewijd aan het ontwerpen van een IT-infrastructuur voor de digitale werkplek.

In de afgelopen vier weken hebben we een roadmap voor de infrastructuur van de digitale werkplek voor bedrijven en ondernemingen geschetst. Centraal in dit transformatieproces staat een Pervasive Data Center Architecture (of PDx™).

De PDx™-methode volgt de stappen die we hebben geschetst in deze serie digitale werkplekken. Via een geïntegreerde checklist kunnen we alle stappen nalopen.

 1. Documenteer locaties
 2. Werkstromen bepalen
 3. Bouw profiel
 4. Documenteer gebruikers
 5. Documenteer toepassingen
 6. Bepaal werklasten
 7. Identificeer werklastkenmerken
 8. Bepaal de omvang van de werklast
 9. Identificeer het werklastprofiel/details
 10. Bepaal inzet
 11. Selecteer voetafdruk

Terwijl we deze methodologie optimaliseren en onze transformatie van de digitale werkplek voltooien, herbekabelen we het netwerk om de prestatie-eisen te ondersteunen.

We kunnen gegevens ook lokaal hosten in het publieke of private domein. Deze verplaatsing van rekencapaciteit en gehoste gegevens zorgt ervoor dat beveiligings- en gegevenscontroles moeten worden gevolgd en geïmplementeerd op dezelfde locaties. PDx™ vertelt u hoe.

We kunnen onze geïntegreerde checklist integreren in een procesmodel dat een pad volgt van plan tot implementatie.

Dit creëert een gecoloceerde en onderling verbonden infrastructuur in centra voor gegevensuitwisseling, aangepast aan de werklast en afgestemd op een implementatieconfiguratie.

De waarde-impact van een volledig geconfigureerde en speciaal gebouwde Pervasive Data Center Architecture (PDx™) biedt u de mogelijkheid om:

Vergroot de rekencapaciteit - Dit verlicht de computergebonden uitdagingen van werken op afstand. Het maakt dynamisch verbinding met cloudcapaciteit en heeft toegang tot lokale cloudzones op wereldwijde schaal.

Optimaliseer netwerkprestaties – Dit betekent dat u de netwerkgebonden uitdagingen van werken op afstand wegneemt. U kunt ook verkeer consolideren, lokaliseren en in lagen verdelen. Ten slotte kunt u netwerken, clouds en services lokaal met elkaar verbinden.

Evolueren naar een digitale werkplek – Dit omvat de implementatie van beveiligings- en gegevenscontroles voor een digitale werkplek. U schakelt beleidshandhaving in op ingangs-/uitgangspunten voor gegevens. U kunt ook openbare en particuliere gegevensbronnen lokaal integreren en hosten.

Dit is nodig om een ​​IT-infrastructuur te ontwikkelen die specifiek is ontworpen voor de digitale werkplek. De stappen in de geïntegreerde checklist en onze blogserie over digitale werkplekken worden in meer detail beschreven in onze Pervasive Data Center Architecture (PDx™) Design Guide.

Als onderdeel van onze Digital Workplace-toolkit biedt de ontwerpgids de methodologie, terwijl de Digital Workplace Blueprint uitlegt hoe u deze kunt gebruiken om een ​​target state-architectuur te creëren die is afgestemd op uw specifieke vereisten.

Als u klaar bent om verder te gaan met de transformatie van uw digitale werkplek, kunt u:

Krijg nu toegang tot onze Pervasive Datacenter Architecture (PDx™) Digital Workplace Design Guide .

Toegang tot onze Digital Workplace Toolkit voor uitgebreide bronnen voor digitale werkplekken.

Neem contact op met ons deskundig team met vragen over de digitale werkplek toolkit of andere specifieke wensen.

Tags