search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Artikel

Interconnectie en de zakelijke voordelen ervan begrijpen

Damion Lackamp, ​​directeur, netwerkproducten

24 augustus 2017

Toen de eerste communicatielijnen over oceanen en verbindende continenten werden geopend, veranderde de handel onherroepelijk. De verschuiving van lokale economieën naar een grotere, diverse wereldeconomie was begonnen. Naarmate die verbindingen geavanceerder zijn geworden, hebben bedrijven meer mogelijkheden gehad om producten en diensten te vergelijken, en als gevolg daarvan meer mogelijkheden om hun aanbod te onderscheiden van de concurrentie.

In het huidige cloud computing-tijdperk beschikken bedrijven over krachtigere interconnectiemogelijkheden dan ooit tevoren. Afgezien van het ongelooflijke nut van cloudopslag, zijn de voordelen van interconnectie voor de bedrijven van vandaag talrijk. Lees verder om meer te weten te komen over de basisprincipes van interconnectie en de vele manieren waarop dit uw bedrijf ten goede kan komen.

Wat is interconnectie?

Eenvoudig gezegd is interconnectie de mogelijkheid om spraak- en dataverkeer te verzenden en te ontvangen via een privé- of openbare verbinding. Het is de meest effectieve manier voor allerlei soorten bedrijven om toegang te krijgen tot belangrijke bronnen die bedrijfskritische applicaties ondersteunen en het succes van hun dagelijkse activiteiten maximaliseren.

Hoe verschilt het van eenvoudige connectiviteit?

Interconnectie gaat verder dan eenvoudige connectiviteit in die zin dat het een veel-op-veel-verbinding vormt in plaats van een een-op-een. Het stelt bedrijven in staat om wereldwijd verbinding te maken met partners, klanten of werknemers om samen te werken aan of gegevens uit te wisselen, nieuwe inzichten te creëren en extra waarde toe te voegen aan deze partnerschappen. Cross connects zijn de voertuigen die deze verbindingen mogelijk maken.

Wat is een kruisverbinding?

Een cross connect is een eenvoudige, directe, veilige verbinding tussen twee partijen binnen een datacenter. Het stelt bedrijven in staat om verbinding te maken met serviceproviders of andere partners zonder tussenkomst van een "tussenpersoon". Hoewel er verschillende soorten cross-connects zijn, is dit over het algemeen de meest veilige en efficiënte manier om verbinding te maken met services. Met Digital Realty is het implementeren van cross connects sneller en eenvoudiger dan ooit dankzij ons MarketplacePORTAL.

Door gebruik te maken van de eenvoudige, klantgerichte MarketplacePORTAL-interface hebben klanten van Service Exchange ook toegang tot virtuele cross-connects (VXC). VXC is een directe Ethernet-verbinding die privéconnectiviteit met hoge snelheid mogelijk maakt. VXC's worden binnen enkele minuten geleverd, wat een snelle implementatie en time-to-inkomsten mogelijk maakt. Dit biedt een snelle, veilige en betaalbare manier om verbinding te maken met een breed scala aan ondernemingen en serviceproviders.

Wie gebruikt interconnectie, en waarvoor?

Digital Realty klanten hebben een breed scala aan toepassingen voor interconnectie. Cloudproviders en andere beheerde servicebedrijven zetten virtuele cross-connects in om hun diensten aan te bieden aan meerdere klanten die dezelfde Digital Realty faciliteit bezetten. Financiële instellingen gebruiken honderden cross-connects om te linken naar marktgegevens, beurzen en instellingen over de hele wereld. De functies zijn divers, maar de resultaten zijn voorspelbaar. Van het verbinden van wereldwijd verspreide werknemers tot het implementeren van bedrijfskritische infrastructuur en applicaties, het gebeurt allemaal binnen een betrouwbare en veilige omgeving.

Meer weten over interconnectie met Digital Realty? Ontdek hoe carrier-neutrale interconnectie de prestaties van applicaties kan verbeteren.

Tags