search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Artikel

Uitbesteding van transacties: de succesvolle benadering van uitbesteding

17 juni 2014

Zoals bij elk zakelijk partnerschap, moet het uitbesteden van datacenterdiensten zorgvuldig worden overwogen voordat een relatie met een leverancier wordt aangegaan. U moet de winst maximaliseren terwijl u de controle over IT behoudt.

Niet elke datacenterleverancier kan dit echter. Als het gaat om outsourcing in het algemeen, is de relatie tussen klant en leverancier notoir lastig; zo'n 40-70% van de uitbestede IT-servicedeals voldoen niet aan de verwachtingen.

Onderzoek toont echter aan dat "transactie-outsourcing" tussen klant en leverancier in 90% van de gevallen slaagt. Bij transactie-outsourcing besteedt de klant specifieke operaties uit met duidelijk gedefinieerde bedrijfsregels, zoals onkostendeclaraties of back-up en noodherstel.

Kortom, als u concreet weet wat u wilt dat uw datacenter provider doet, dan is de kans op een succesvolle outsourcing relatie groter.

De datacenterdiensten van Digital Realty kunnen u alle oplossingen bieden die u nodig hebt, ongeacht hun omvang of complexiteitsniveau. Hulp nodig met interconnectiviteit? We bieden interconnectiediensten aan meer dan 1.000 telecommunicatieaanbieders, ISP's, contentproviders en ondernemingen, wat resulteert in meer dan 48.000 dwarsverbindingen. Op zoek naar een veilige locatie voor uw gegevens? We exploiteren 20 carrier-neutrale datacenters in het hele land, wat betekent dat u niet uw eigen datacenter hoeft te bouwen.

Als u op zoek bent naar een oplossing voor het uitbesteden van transacties, wilt u natuurlijk een grote mate van controle over uw IT-services behouden. En gelukkig loopt Digital Realty ook op dit punt voorop. Als u op zoek bent naar een oplossing die Digital Realty niet specifiek levert, is onze MarketplacePORTAL een geweldige tool om dat te doen.

Met de MarketplacePORTAL kunt u de controle houden over de uitbestede datacenteroplossingen die u van Digital Realty hebt aangeschaft, zoals voorraadbeheer, cross connect-orders, toegangsrechten voor faciliteiten en meer. Daarnaast biedt de MarketplacePORTAL tools voor ontdekking en community waarmee u uitbestede oplossingen kunt vinden die de oplossingen van Digital Realty aanvullen in onze diverse community van meer dan 1.200 klanten, van interconnectie tot cloudopslag. Met MarketplacePORTAL kunt u zoeken in en verbinding maken met het klantenportfolio van Digital Realty om u aan te passen aan de snel veranderende technologie die van invloed is op de flexibiliteit van de interconnectie.

Met Digital Realty vindt u een oplossing voor het uitbesteden van transacties die geschikt is voor de specifieke behoeften van uw bedrijf. Vertel ons gewoon wat u wilt dat wij doen en wij helpen u daarbij.

Tags