search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Artikel

Weerstaan ​​aan de aantrekkingskracht van gegevenszwaartekracht in New York City

Andrew Green, vice-president van Enterprise Solutions, Digital Realty
29 november 2022


Met een bruto binnenlands product (bbp) van $ 1,85 biljoen domineert de staat New York het wereldtoneel in zowel economie als zaken. New York City zelf is de op twee na grootste economie van de VS, met een gerenommeerd financieel centrum waar Wall Street, de New York Stock Exchange, NASDAQ en 45 Fortune 500-bedrijven gevestigd zijn.

De wereldwijde digitale transformatie, gedefinieerd door toegenomen cloudconnectiviteit en hybride IT-omgevingen, heeft de zakelijke gemeenschap van NYC getransformeerd. De onderlinge verbondenheid van bedrijven binnen deze noordoostelijke hub en hun afhankelijkheid van data-intensieve technologie vragen om een ​​nieuwe benadering van de IT-infrastructuur om te voldoen aan de veranderende behoeften van de digitale economie.

Tech Titans nemen het op tegen The Big Apple

De belangrijkste aanjagers van de substantiële economie zijn van oudsher de financiële, media-, vastgoed-, gezondheidszorg- en productiesectoren geweest. Door aanhoudende Big Tech-investeringen is New York echter een belangrijk technologiecentrum geworden - een "rivaal aan de oostkust van Silicon Valley" - waar duizenden start-ups zijn ontstaan ​​en die zowel Texas als Californië hebben overtroffen wat betreft de vraag van werkgevers naar technisch talent.

Tussen juni en juli 2022 registreerde New York de hoogste maand-op-maand stijging in het hele land in het aantal technische vacatures.

Als er dingen gebeuren in de technische wereld, gebeuren ze snel. In 2018 beloofde Google zijn personeelsbestand in NYC te verdubbelen en heeft sindsdien 1,7 miljoen vierkante meter aan kantoorruimte toegevoegd als onderdeel van een bedrijfscampus in Manhattan. In maart 2020 verwierf Amazon meer dan 2 miljoen vierkante meter aan kantoorruimte en magazijnen op Staten Island, Queens en de Bronx. In augustus 2020 huurde Facebook 730.000 vierkante voet aan de westkant van Manhattan. In dezelfde periode tekende Apple een huurovereenkomst voor 20.000 vierkante meter in de buurt van Madison Square Garden.

Deze belangrijke ontwikkelingen hebben onmiskenbare voordelen voor deze toch al bloeiende lokale economie, maar niet zonder kosten.

Verhoogde gegevenszwaartekracht eist zijn tol

Er is voldoende bewijs dat de hoeveelheid bedrijfsgegevens die wordt gecreëerd en verwerkt wereldwijd exponentieel groeit. Als een hub voor economische en technologische groei heeft deze explosie van datazwaartekracht - een sneeuwbaleffect van toenemende data waarvoor steeds meer applicaties, systemen en services nodig zijn om die data op te slaan - ernstige gevolgen voor NYC. Wanneer datavolumes exponentieel groeien, wordt de datamassa te onhandelbaar en te duur om te verplaatsen tussen bedrijfsopslagsystemen en verwerkings- of analytische diensten.

Belangrijke bevindingen uit de Global Data Insights Survey 2022 van Digital Realty

Tegen 2024 zal meer dan 70% van de organisaties meerdere datahubs implementeren om bedrijfskritische data-analyse, delen en governance-initiatieven te stimuleren.
62% van de bedrijven met een omzet van $ 1 miljard heeft meer dan 50 locaties of co-locatiesites.
Datalocatiestrategie is een topprioriteit voor grote, multinationale ondernemingen.
De Data Gravity Index™ van Digital Realty meet de intensiteit van de datazwaartekracht in meer dan 50 metropolen en 23 industrieën wereldwijd. De Data Gravity Intensity-score, gemeten in gigabytes per seconde, biedt een relatieve proxy voor het meten van gegevenscreatie, -aggregatie en -verwerking.

De Data Gravity Index van Digital Realty voorspelt een wereldwijd samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 139% wereldwijd en 132% voor NYC tot en met 2024.

Naarmate er meer en meer gegevens worden gecreëerd en verwerkt op verschillende organisatorische locaties, wordt het voor de onderneming steeds moeilijker om dit te beheren.

Een licht aan het einde van de tunnel voor de stad die nooit slaapt

Het tegengif voor datazwaartekracht is een datacentrische architectuur die bedrijfsdata in één systeem consolideert en in plaats daarvan applicaties en verwerkingskracht naar de data brengt. Het creëren van een datacentrische architectuur maakt real-time intelligentie mogelijk die de gegevensuitwisseling tussen klanten, partners en werknemers via alle kanalen optimaliseert. Het behandelt ook de zorgen over de workflow, beveiliging en kosten die samenhangen met datazwaartekracht.

Datacentrische architectuur voor New York City met Digital Reality

Digital Realty biedt moderne oplossingen voor bedrijven die worstelen met het beheren van enorme datavolumes.

PlatformDIGITAL® levert robuuste, onderling verbonden datagemeenschappen binnen multi-tenant datacenters . PlatformDIGITAL is gebaseerd op een Pervasive Data Center Architecture (PDx™) en biedt bedrijven wereldwijde dekking, capaciteit en connectiviteit, en stelt hen in staat naadloos te koppelen met cloud- en contentproviders en gegevens te delen tussen gebruikers via kanalen en geografische locaties.

ServiceFabric Connect™ is speciaal ontworpen voor bedrijven die migreren naar hybride IT- en datacentrische architecturen en werkt samen met PlatformDIGITAL om legacy-infrastructuur te verbinden met opkomende zakelijke applicaties en netwerken op één enkele interface. Het resultaat? Naadloze onderlinge verbinding tussen workflowdeelnemers, applicaties, meerdere clouds en ecosystemen.

Met ServiceFabric Connect kunnen organisaties centra voor gegevensuitwisseling creëren en digitale zaken opschalen. Specifieke voordelen zijn onder andere:

  • Eenvoudige en snelle provisioning van any-to-any-connectiviteit op elk moment via één poort
  • Geïntegreerde beveiliging door netwerksegmentatie en privéverbindingen die het openbare internet omzeilen
  • On-demand bandbreedte die omhoog of omlaag kan worden geschaald op basis van zakelijke behoeften
  • Flexibele facturering zonder langlopende verplichtingen
Toegang tot een datacentrische architectuur in New York en New Jersey

Digital Realty exploiteert een ecosysteem van drie datacenters en een colocatiehub in het centrum van New York. Deze faciliteiten zijn rechtstreeks met elkaar en met onze datacenters in New Jersey verbonden om naadloze connectiviteit, lage latentie en superieure redundantie te bieden. Dat betekent dat kleine, middelgrote of grote ondernemingen toegang krijgen tot dezelfde feature-rijke applicaties en connectiviteit-rijke platforms en snel kunnen implementeren met schaalbare en flexibele ontwerpopties. Dit in combinatie met 300 datacenters wereldwijd verspreid over 6 continenten, gekoppeld aan onze Service Fabric, geeft onze klanten de mogelijkheid om de uitdagingen te overwinnen die voortkomen uit Data Gravity.

Bekijk de datacenters en colocatie van Digital Realty in New York en New Jersey.

Meer informatie over PlatformDIGITAL
Tags