search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Artikel

Samenwerken voor Klant

Kathleen Atkins
5 juni 2019


Wat definieert uw bedrijf? Bij Digital Realty draait alles om onze klanten. Klanten zijn de drijvende inspiratiebron om continu onze manier van werken te transformeren, en onze primaire motivatie om te innoveren boven wat wordt verwacht. Deze focus stelt ons in staat om de infrastructuur van onze klanten van stroom te voorzien, om de strategische basis en technologie te bieden voor succes vandaag en om hen te helpen in de toekomst op te schalen.

Naast de technische IT-infrastructuur is ons team de motor die alles vooruit stuwt. Corey Dyer, EVP van Global Sales & Marketing, is het nieuwste lid van het Digital Reality-leiderschapsteam en de perfecte brandstof voor die motor. Zijn volledige kijk op de implementatie van technologie geeft hem een ​​uniek perspectief dat belooft ons aanbod te verbreden via partner- en kanaalrelaties en onze klantgerichte oplossingen naar een hoger niveau te tillen. Laten we Corey wat beter leren kennen.

Als kind werd Corey al gemotiveerd door een diep verlangen om te weten hoe technologie werkt. Hij kreeg begin jaren tachtig een Apple Lisa in handen en herinnert zich: "Ik herinner me dat ik bezig was met programmeren in BASIC. Dat was mijn eerste herinnering dat ik opgewonden en geïntrigeerd was door technologie en de krachten die het bezat.” Tientallen jaren later manifesteert zijn fascinatie zich nog steeds als een intense nieuwsgierigheid naar evoluerende technologie en hoe deze kan worden ingezet: hoe werkt het? Hoe kan het mensen helpen? Hoe kan het bedrijven versterken?

Sinds de dagen van CGA-monitoren begon Dyer servers en opslag te verkopen bij Dell. Dit bescheiden begin was een geheim vermomd wapen: het gaf hem een ​​glimp van waar datacenters naartoe gingen en hoe ze een rol speelden in end-to-end technologiestrategieën die begonnen op te komen.

Ik wil alles begrijpen wat ik kan over de zaken van mijn klanten om de beste pleitbezorger voor hen te zijn. Het begrijpen van hun datacenteromgevingen was een cruciaal stukje in de puzzel.

~
Corey Dyer , EVP van Global Sales & Marketing
Een visionair in een nieuwe rol

Nu een 25-jarige technologieveteraan, heeft Corey de versnelling verlegd om zich te concentreren op de datacenters als een manier om de industrie als geheel naar een hoger niveau te tillen. Met technologische ontwikkelingen zoals AI, IoT en 5G die zorgen voor een snelle toename van het creëren en consumeren van gegevens, worden de vereisten voor gegevensuitwisseling zowel complexer als voortdurend aan het veranderen.

Daarom paste Digital Realty perfect bij Corey. “Toen we de branche van buitenaf volgden, was het duidelijk dat Digital Realty zich positioneerde om de beste te zijn in het voldoen aan de behoeften van klanten, ongeacht de omvang, op wereldwijde schaal. Of het nu gaat om een ​​enkele kast of een opstelling van 20 MW, Digital Realty levert kwaliteit en consistentie. Mijn plan om onze partnerprogramma's te laten groeien, stelt ons in staat om de oplossingen op een vertrouwde manier te schalen. We zullen kunnen optreden als curator van uitmuntendheid tussen onze klanten en onze partners.”

Corey's doel is om verkoopharmonie te verzekeren over al onze kanaalroutes naar de markt door ons te concentreren op het aanbieden van geïntegreerde oplossingen aan onze klanten, waardoor deze klanten volledig kunnen profiteren van de middelen en mogelijkheden die hun bedrijven mogelijk zullen maken. " Colocatie maakt het speelveld gelijk, waardoor bedrijven van elke omvang directe toegang krijgen tot providers."

Wat brengt de toekomst?

Met een toenemend aantal organisaties dat overstapt op cloud, gedistribueerde architectuur en meer gebruik maakt van colocatie en datacenters, is het hebben van een netwerk van middelen om klantoplossingen te leveren belangrijker dan ooit. Vertrouwen staat immers voorop.

Klanten vertrouwen ons en onze partners. Hoe dichter we bij onze kanaalpartners komen, hoe beter we allemaal in staat zijn om samen te slagen.
play
Tags