search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Artikel

Digital Realty en HPE: bent u AI- en Data ready?

Tony Bishop, Senior Vice President, Platform & Oplossingen

Als trotse platinasponsor van Gartner's IOCS-conferentie 2023 waardeert Digital Realty het contact met onze partners, klanten en collega's, terwijl we ons tegelijkertijd concentreren op hoe de platformrevolutie de waarde voor de organisaties van morgen kan versnellen. Bedankt dat u ons heeft geholpen om er weer een gedenkwaardig en productief evenement van te maken.

Met $100 biljoen aan ongerealiseerde kansen op het gebied van olie en gas, logistiek, gezondheidszorg, detailhandel en meer 1 is het nu tijd om de inspanningen te versterken en op te schalen van een digitale economie naar een data-economie. Uit een recent onderzoek blijkt dat de meeste managers op C-niveau in negen sectoren in drieëntwintig landen laten zien dat de data-economie hun bedrijf agenda bepaalt. Bijvoorbeeld:

  • 76% is van plan data te gebruiken om de klantervaring te verbeteren en nieuwe digitale producten te bouwen
  • 72% is van plan bedrijfslocaties toe te voegen de komende twee jaar
  • 78% bewaart lokale kopieën van klantgegevens voor bedrijf en nalevingsdoeleinden
  • 77% identificeerde data latency-specifieke prestatievereisten 2

De data gravity die door deze groei wordt gegenereerd, vereist echter een nieuwe architectuur, een architectuur die de traditionele structuur omkeert en gebruikers en clouds naar de data brengt.3 Deze gedistribueerde, datacentrische en hybride architectuur plaatst data-uitwisselingscentra als gedistribueerde aanwezigheidspunten.

We herdefiniëren ervaringen met HPE GreenLake

Ons werkelijk mondiale, strategische partnerschap dit jaar met HPE Greenlake (HPE) vindt weerklank in de markt en onze klanten zien de waarde die ons partnerschap hen oplevert. We hebben een geweldige werkrelatie en een gemeenschappelijk waardevoorstel opgebouwd; Omdat we niet concurreren op het gebied van diensten, concentreren we ons allemaal op waar we goed in zijn.

  • Het cloudgebaseerde softwareplatform HPE GreenLake levert functionaliteit en gebruikerservaring binnen HPE GreenLake
  • De gemeenschappelijke mogelijkheden omvatten gebruikersauthenticatie, op rollen gebaseerde toegangscontrole, offertes en bestellingen van services, workflows van beheerde serviceproviders, meting en facturering, tagging, voorraadbeheer, meldingen, API- en CLI-standaarden, en meer.
  • HPE GreenLake biedt een naadloze cloudervaring in de hybride en multi-cloud cloud via één enkel paneel
    • Alle tools, processen en workflows van meerdere leveranciers worden centraal beheerd en zijn toegankelijk vanuit één geïntegreerde servicecatalogus, wat zorgt voor een grotere efficiëntie en acceptatie
  • De HPE GreenLake-ervaring wordt aangevuld door een ruim +1100 ecosysteem van partners en 15.000 wereldwijde HPE-experts die helpen met cloudadoptieprogramma's, honderden succesvolle cloudtransformaties, migratiediensten en het volledige beheer van uw omgeving.

Samen bouwen we nu kant-en-klare en gevalideerde oplossingen ter ondersteuning van cloud, data en AI. Hierdoor kunnen organisaties hun platform opschalen en de maximale waarde ervan ontsluiten door AI- en Data Ready te zijn. Het platform ondersteunt financiële, technische, operationele en duurzaamheidsgerichte gemeenschappelijke functionaliteit voor verschillende HPE- en partnerdiensten.

Bij Digital Realty zijn we de thuisbasis van hybride IT, waar Data Gravity wordt opgelost en waarde wordt gecreëerd. Wij streven ernaar om bedrijven, technologieën en data samen te brengen, op gedurfde nieuwe manieren om de innovatie te stimuleren die onze toekomst bepaalt.

Wilt u meer weten? Wij kunnen morgen bij u aan het bureau zitten en samen aan de slag gaan.

Over Digital Realty:
Digital Realty brengt bedrijven en data samen door het volledige spectrum van datacenter, colocatie en interconnectie te leveren. PlatformDIGITAL® , het wereldwijde datacenter van het bedrijf, biedt klanten een veilige dataontmoetingsplaats en een bewezen Pervasive Datacenter Architecture ( PDx® ) oplossingsmethodologie voor het aandrijven van innovatie en het efficiënt beheren van Data Gravity-uitdagingen. Digital Realty geeft zijn klanten toegang tot de verbonden datagemeenschappen die voor hen belangrijk zijn, met een wereldwijde datacenter voetafdruk van meer dan 50 metropolen in meer dan 25 landen over zes continenten.

1 Wereld Economisch Forum met Accenture. Initiatief voor digitale transformatie.
2 Wereldwijde Data Insights Survey 2022, Digital Realty Market Intelligence
3 Data Gravity Index 2.0, marktinformatie Digital Realty

Tags