search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Artikel

Interconnectie uitbreiden: ServiceFabric™ aanwezigheid, mogelijkheden en partners

Alex Marcham , Sr. Directeur Productstrategie
10 november 2022

Voor veel bedrijven wordt connectiviteit een steeds complexere uitdaging vanwege het groeiende volume en de waarde van data. Gegevens worden uit veel meer bronnen gegenereerd dan in het verleden; klanten, interne bedrijfsactiviteiten en een steeds groter wordend scala aan lokale, cloud- en edge-applicaties hebben samen de behoefte aan eenvoudige interconnectieoplossingen , geïntegreerd in de workflows die door deze bedrijven worden gebruikt, urgenter dan ooit gemaakt. Connectiviteit drijft het bedrijf.

Met onze wereldwijde aanwezigheid, de oplossingen die we creëren voor de technische en zakelijke uitdagingen van onze klanten en onze unieke visie op waar de sector naartoe gaat, is Digital Realty de ideale veilige en open ontmoetingsplaats om bedrijven te helpen hun evoluerende connectiviteitsuitdagingen aan te pakken in een nieuwe fysieke/ virtuele wereld van hybride IT-architectuur, edge computing en IoT.

Onlangs hebben we ons nieuwe serviceorkestratieplatform en productfamilie, ServiceFabric, gelanceerd. De eerste productlijn, ServiceFabric™ Connect , is gericht op netwerkconnectiviteit en vooraf ontworpen in PlatformDIGITAL® hubs. Deze services zijn ideaal geplaatst om bedrijven over de hele wereld te helpen hun interconnectie-uitdagingen beter aan te pakken door bedrijven snelle en flexibele manieren te bieden om de interconnectieoplossingen te creëren en te beheren die ze nodig hebben, naar een groot aantal bestemmingen, waaronder onze cloud-, netwerk- en IT-partners. ServiceFabric Connect biedt softwaregedefinieerde interconnectie op een enkele gebruikersinterface en is vanaf vandaag beschikbaar in onze colocatie- footprint in Noord-Amerika, Europa en Azië. Het wordt ondersteund door ons Digital Realty backbone-netwerk en door een groeiend aantal netwerkpartners, wiens verbonden bestemmingen en unieke mogelijkheden in het platform worden geïntegreerd.

ServiceFabric breidt uit naar 99 sites wereldwijd

We zijn verheugd om de uitbreiding van ServiceFabric Connect naar 38 nieuwe locaties wereldwijd aan te kondigen. Dit brengt het aantal Digital Realty ondersteunde beschikbare sites op 99 wereldwijd en het totale aantal beschikbare sites voor eindgebruikers tot 400+ via onze partners. Deze uitgebreide wereldwijde aanwezigheid biedt gebruikers ongekende interconnectiemogelijkheden, eenvoudig en toegankelijk gemaakt via ons service-orkestratieplatform.

Verbinden aan:

  • 99 beschikbare DLR-ondersteunde sites wereldwijd
  • 400+ beschikbare sites via onze partners
De mogelijkheden van ServiceFabric Connect gaan verder dan typische SDN's

Tegenwoordig biedt ServiceFabric Connect een complete set connectiviteitsservices waarmee bedrijven veerkrachtig kunnen worden verbonden met de bronnen die voor hen belangrijk zijn, naast de typische softwaregedefinieerde netwerkmogelijkheden. Deze diensten worden geleverd zonder verbintenis op lange termijn, aangezien de connectiviteitsbehoeften van het moderne bedrijf voortdurend evolueren. Ze ondersteunen ook bandbreedteschaling op aanvraag en meerdere services op één fysieke poort.

ServiceFabric Connect biedt:
  • Wereldwijde laag 2 netwerkconnectiviteit
  • Wereldwijde laag 3 netwerkconnectiviteit
  • Werking virtuele router
  • Toegang tot grote cloudpartners:
    • Amazon AWS
    • Microsoft Azure
    • Google Cloud
    • Oracle wolk
    • En er wordt nog meer aangekondigd…

Met twee veerkrachtig geconfigureerde ServiceFabric poorten bieden we een 100% uptime SLA, in lijn met andere hoogwaardige connectiviteitsproducten op de markt. Indien gewenst kunnen de virtuele laag 2- of laag 3-verbindingen op die poort de fysieke capaciteit van de poort overbelasten en worden aangepast aan de huidige behoefte.

ServiceFabric Orchestration groeit in de loop van de tijd

Deze mogelijkheden zijn de eerste stap in de langetermijnvisie voor ServiceFabric. ServiceFabric is door zijn ontwerp een platform voor serviceorkestratie en zal in de toekomst een aanzienlijk breder scala aan services ondersteunen dan nu het geval is, terwijl we doorgaan met het leveren van onze routekaart voor functies en partnermogelijkheden.

Tegenwoordig kan een bedrijf ServiceFabric gebruiken om veerkrachtige connectiviteit te creëren tussen hun resources in Los Angeles en hun resources in New York. Na verloop van tijd zal ServiceFabric in staat zijn om aan elke kant van die verbinding een veilige gateway te instantiëren, waardoor het bedrijf de zekerheid krijgt dat hun gegevens kunnen worden beschermd zonder de noodzaak om de typische fysieke beveiligingsapparatuur van bedrijven te implementeren die we tegenwoordig zien. Naarmate het bedrijf zijn aanwezigheid in New York begint op te schalen, zijn er meer capaciteiten nodig; een load balancer om er zeker van te zijn dat inkomende verzoeken de bronnen niet overbelasten en een mobiliteitsgateway om alle mobiele apparaten die door werknemers in het gebied worden gebruikt te beheren en verbinding te maken met het bedrijfsnetwerk thuis.

Dit voorbeeld toont de kracht van de service-orkestratiebenadering van ServiceFabric. Zelfs als de aanvankelijke set mogelijkheden van het platform gericht is op connectiviteitsservices, zal ServiceFabric , omdat we een service-orkestratieplatform hebben gecreëerd, in 2023 en daarna een veel grotere set services voor onze klanten kunnen orkestreren. Het instantiëren van een virtuele machine of op een container gebaseerd netwerkapparaat op ServiceFabric, geheel virtueel, en het voorzien van een zakelijke IT-afdeling van web- en API-interfaces om dat virtuele apparaat te beheren zoals het fysieke equivalent, is een krachtige mogelijkheid waarmee bedrijven snel , consequent en kosteneffectief hun aanwezigheid uitbreiden naar nieuwe locaties wereldwijd.

Als service-orkestratieplatform zal ServiceFabric in de loop van de tijd een veel grotere set services voor onze klanten kunnen orkestreren.

Al het verkeer waar dat bedrijf om geeft, kan vervolgens worden beheerd en naar hun virtuele apparaten worden geleid, waar hun bedrijfsbeveiligingsbeleid wordt toegepast, allemaal via het ServiceFabric platform. Dit voorbeeldscenario geeft een glimp van hoe ServiceFabric implementatie, werking en schaalvergroting van belangrijke services in de loop van de tijd eenvoudiger wordt voor bedrijven naarmate er meer services aan het platform worden toegevoegd.

ServiceFabric integreert partners wereldwijd

Om dit soort scenario's mogelijk te maken, werken we eraan om een ​​groeiend aantal partners te integreren in het ServiceFabric platform. Ons doel is om een ​​breed scala aan services binnen ServiceFabric te creëren, zowel van onze eigen interne ontwikkelingsinspanningen als die van onze partners, waar bedrijven wereldwijd van profiteren. Om dit te doen, denken we dat ServiceFabric™ de beste manier is om in te schakelen, te orkestreren en te vereenvoudigen, in plaats van mogelijkheden te creëren zoals een firewall die rechtstreeks zou concurreren met ons partnerecosysteem.

Door mogelijkheden van een breed scala aan partners in ServiceFabric te integreren, hebben onze klanten een intuïtieve en geïntegreerde manier om belangrijke zakelijke uitdagingen op te lossen, met toegang tot de beste oplossingen in een uitgebreide wereldwijde voetafdruk.

Neem voor meer informatie over hoe ServiceFabric uw zakelijke behoeften kan ondersteunen contact op met uw lokale Digital Realty accountvertegenwoordiger.
Tags