search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Artikel

Digital Realty en Mitsubishi Corporation lanceren joint venture, MC Digital Realty

Amandine Wang, VP Acquisities APAC
13 december 2017


Onlangs is het u misschien opgevallen dat Digital Realty zijn penetratie in APAC heeft vergroot. Hoewel de regio beschikt over enkele van de meest verbonden plekken ter wereld en toonaangevend is op het gebied van innovatieve technologieën zoals 5G, is het ook de thuisbasis van veel van de miljard "niet-verbonden" mensen in de wereld van vandaag. Het toevoegen van meer faciliteiten in de regio is een kans om ons steeds mondialer wordende klantenbestand beter van dienst te zijn.

Nu, met de lancering van MC Digital Realty, een joint venture met Mitsubishi Corporation, zijn we verheugd dat onze voetafdruk in APAC weer is gegroeid en dat ons vermogen om onze klanten van dienst te zijn opnieuw een grote stap voorwaarts heeft gemaakt. Door de portefeuilles van de twee bedrijven in Tokio en Osaka, de twee belangrijkste datacentermarkten in Japan, te combineren, zal MC Digital Realty ernaar streven het toenemende aantal Japanse bedrijven te bedienen dat hun digitale activa migreert van on-premises datacenters naar de cloud van derden aanbieders .

Dit 50/50-partnerschap maakt gebruik van de expertise van Digital Realty op het gebied van ontwerp, constructie en exploitatie van datacenters, en Mitsubishi's expertise in de Japanse vastgoed- en IT-industrie. De faciliteiten van MC Digital Realty zullen datacenterruimte, stroom en interconnectiediensten bieden aan een breed scala van gevestigde, bloeiende bedrijven in Japan.

Meer weten over MC Digital Realty? Lees hier het officiële persbericht of klik hier om een ​​artikel van Data Center Knowledge te lezen. Meer informatie over de APAC-datacenters van Digital Realty.