search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Artikel

Digital Realty breidt cloudaanbod uit met Oracle FastConnect in Londen

Rob Coupland, algemeen directeur, EMEA

20 juni 2018

Een multi- cloudomgeving wordt de norm voor bedrijven en als ze de overstap naar de cloud maken, zijn er veel voor- en nadelen, cloudproviders en technologieën die ze tegen elkaar moeten afwegen. Keuze is cruciaal als het gaat om een ​​hybride cloudbenadering.

We begrijpen dat keuze de krachtigste tool is waarmee we onze klanten kunnen bewapenen en daarom hebben we onze cloudopties voor klanten uitgebreid door toegewijde, krachtige en privétoegang tot Oracle Cloud aan te bieden via Oracle Cloud Infrastructure FastConnect.

Er bestaat weinig twijfel over de voordelen van een multi-cloudbenadering, zowel financieel als zakelijk; flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenflexibiliteit om er maar een paar te noemen. Met een directe verbinding worden deze voordelen verder verbeterd met consistente, kosteneffectieve en veilige operaties.

Door samen te werken met Oracle profiteren onze klanten van betrouwbare netwerktoegang tot hun cloudgegevens en -applicaties vanuit de goed verbonden faciliteiten van Digital Realty in de regio Londen. Dit betekent verbeterde prestaties, verbeterde controle, flexibiliteit en schaalbaarheid die toegang kunnen bieden tot kritieke bedrijfsgegevens en -functies.

Oracle Cloud Infrastructure FastConnect maakt zakelijke cloudconnectiviteit met Oracle Cloud mogelijk vanuit vertrouwde bedrijfsdatacenters . Rechtstreekse verbinding met de Oracle Cloud via Oracle FastConnect maakt een snelle privéverbinding mogelijk met het breedste en meest geïntegreerde cloudplatform in de branche, met een compleet scala aan services voor Platform-as-a-Service (PaaS) en Infrastructure-as-a-Service (IaaS).

We zijn verheugd om de essentiële interconnectiestrategieën van onze klanten te ondersteunen met de uitbreiding van oplossingen voor privétoegang.

Meer informatie over Digital Realty en Oracle:

Oracle Cloud biedt complete Software-as-a-Service (SaaS) applicatiesuites voor ERP, HCM en CX, plus het allerbeste database Platform as a Service en Infrastructure as a Service vanuit datacenters in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Als Oracle Silver-lid stelt Digital Realty organisaties over de hele wereld in staat om sneller te innoveren, de klantbetrokkenheid te verbeteren, de efficiëntie van bedrijfsprocessen te stimuleren en de digitale transformatie te versnellen.

Tags