search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Artikel

Bestrijding van groeiende datazwaartekracht in Atlanta

Claude Brown, vice-president Enterprise Solutions
3 mei 2022

Atlanta loopt voorop in technologische innovatie. Voor het tweede achtereenvolgende jaar werd deze technisch onderlegde stad door Business Facilities Magazine uitgeroepen tot de nummer één technische hub in de Verenigde Staten en de bloeiende innovatie-industrie van $ 113,1 miljard trekt nog meer organisaties aan dan ooit tevoren.

Betaalbaar leven, een sterke talentenpool van gerenommeerde universiteiten en impactvolle fiscale stimulansen zijn krachtige drijfveren voor bedrijven om voet aan de grond te krijgen in de Greater Atlanta Area. Dit zijn echter slechts enkele van de redenen waarom deze CBRE-markt voor "brain gain" een van de beste gebieden is om uitzonderlijk technisch talent in te huren. Gemakkelijke toegang tot Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport maakt Atlanta nog aantrekkelijker voor nationale en internationale organisaties.

Bovenal ontdekken ondernemingen dat de hechte, op relaties gebaseerde zakengemeenschap een van de hoekstenen is die Atlanta zo'n aantrekkelijke plek maakt om een ​​zakelijke aanwezigheid te vestigen.

Een sterke zakengemeenschap en connectiviteit maken van Atlanta een zakelijke bestemming

Nu cyberbeveiliging, gezondheids-IT, transport/logistiek en FinTech-organisaties Atlanta kiezen als hun hoofdkantoor naast 26 Fortune 1000-steunpilaren zoals Home Depot, Delta en Coca Cola, is het duidelijk dat Atlanta zijn positie als het financiële en zakelijke kapitaal van het zuidoosten verstevigt.

Microsoft heeft onlangs hun Atlanta Yards-campus geopend, wat de wenselijkheid van Atlanta in de technische industrie aantoont. De groeiende investering van Microsoft in Atlanta, samen met investeringen van andere marktleiders zoals Apple en Facebook, spelen een belangrijke rol bij het versterken van de status van Atlanta als de Kroon van het Zuiden. Ondertussen maken ook door durfkapitaal gefinancierde startups gebruik van de ondernemersvriendelijke praktijken van Atlanta om miljarden dollars de regio binnen te halen.

Getalenteerde, geschoolde werknemers van de vele opmerkelijke hogescholen in het gebied bieden bedrijven een groeiend personeelsbestand dat geïnteresseerd is in technologie en innovatie. Investeringen in lokaal technisch onderwijs ondersteunen de vijfjaarlijkse groei van 15,2% van de technische industrie in Atlanta. De lage kosten van levensonderhoud zijn ook een grote attractie die zowel bedrijven als hun technische medewerkers naar het gebied trekt. Bovendien, met toegang tot de "drukste luchthaven ter wereld", wordt wereldwijd reizen vanuit Atlanta gemakkelijk gemaakt.
Een deel van de kracht achter de technologievriendelijke omgeving van Atlanta is de toegankelijkheid en connectiviteit met andere grote steden. De dichte, vezelrijke omgeving van Atlanta biedt uitzonderlijke connectiviteit met openbare en particuliere cloudplatforms, evenals netwerkredundantie voor organisaties die op zoek zijn naar een locatie om aan hun groeiende gegevensbehoeften te voldoen. Hun gereguleerde nutsmarkt biedt enkele van de laagste tarieven in het land, waardoor de kosten voor ondersteuning van meer gegevensopslag en -beheer betaalbaar zijn voor bedrijven met grote behoeften aan gegevensoverdracht, terwijl een laag risico op natuurrampen datacenters veilig houdt.

Digitale transformatie mogelijk maken ondanks uitdagingen op het gebied van gegevenszwaartekracht

Naarmate meer bedrijven de economische levensvatbaarheid van Atlanta ontdekken, zal de stad de explosieve groei in datacreatie blijven ervaren, gebruikelijk voor vergelijkbare technische hubs. Deze trends zullen het bedrijfsleven in Atlanta blijven beïnvloeden:

  • Volgens IDG-rapporten groeien de datavolumes elke maand met 63%
  • Het World Economic Forum voorspelt dat tegen 2025 dagelijks meer dan 463 exabytes aan data zullen worden gecreëerd
  • Volgens IDC zal in 2025 wereldwijd 80% van de data in bedrijven zijn

Aangezien de datavolumes blijven exploderen, zal Data Gravity de overdracht van data tussen datacenters, cloudservices, netwerken en contentproviders bemoeilijken. Data-accumulatie zal aanvullende diensten en applicaties blijven aantrekken, wat een probleem wordt voor steden als Atlanta naarmate er meer data wordt gecreëerd, opgeslagen, uitgewisseld en geanalyseerd. Deze uitdagingen vereisen een evolutie in de data-architectuur om data consistent en veilig aan gebruikers, applicaties en netwerken te leveren.

Gebruikmaken van datacentrische architectuur in Atlanta

De Data Gravity Index van Digital Realty meet de datazwaartekrachtintensiteit op basis van datacreatie, aggregatie en privé-uitwisseling van data. De meest recente Data Gravity Index identificeert Atlanta als een van de top 6 grootstedelijke gebieden ter wereld met het hoogste samengestelde jaarlijkse groeipercentage (CAGR). Dit carrier-dichte gebied zal naar verwachting tot 2024 een CAGR van 173% zien.

Als bedrijven in de regio Atlanta de impact van datazwaartekracht willen bestrijden, hebben ze een datacentrische architectuur met realtime intelligentie nodig om de gegevensuitwisseling tussen kanalen te optimaliseren. PlatformDIGITAL®, het grootste wereldwijde datacenterplatform, biedt klanten een vertrouwde basis en bewezen Pervasive Data Center Architecture (PDx™)-oplossingsmethodologie voor het opschalen van digitale business en het efficiënt beheren van uitdagingen op het gebied van data-zwaartekracht. Locaties zoals het carrierhotel van Digital Realty in het centrum van Atlanta en de campus bieden een schaalbare en flexibele keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een gateway naar het zuidoosten.

Dit datacenter is ontworpen om enterprise hybride IT - architectuur mogelijk te maken door directe toegang te bieden tot de toonaangevende openbare cloudproviders via de Service Exchange . Bovendien maken de robuuste, verbonden datagemeenschappen die worden ondersteund door PlatformDIGITAL deze colocatieservice tot een krachtige optie om de impact van datazwaartekracht te verminderen en nieuwe zakelijke kansen in Atlanta te ontdekken.

Digital Realty geeft ons de mogelijkheid om de cross-connects te verhogen om de connectiviteit voor klanten binnen 48 uur te krijgen. We kozen 250 Williams Street voor een Digital Realty site omdat het een nieuwe site is, een groter formaat, en ik kon kiezen uit welke connectiviteitsmaat dan ook die ik in het gebied wilde hebben, met de mogelijkheid om door te groeien wanneer dat nodig was.
-Casey Fann, Vice President Operations, MOBITV
Het PlatformDIGITAL-ecosysteem van Atlanta omvat toegang tot:
  • Meer dan 150 netwerk-, cloud-, IT-, financiële en contentpartners, evenals duizenden klanten
  • Internetverbinding, inclusief speciale internettoegang en uitwisseling
  • Een speciaal gebouwd datacenter en colocatie waarmee klanten snel kunnen implementeren met schaal- en flexibele ontwerpopties

PlatformDIGITAL maakt verlaging van de kapitaal- en operationele kosten in Atlanta mogelijk – terwijl het financiële risico aanzienlijk wordt verminderd. Digital Realty is eigenaar en exploitant van elke faciliteit, waardoor klanten worden ontlast van de kopzorgen en nadelige zakelijke gevolgen van het moeten verhuizen wanneer de huurovereenkomst van een operator afloopt. Tegelijkertijd kunnen organisaties de uitgebreide wereldwijde digitale infrastructuur van Digital gebruiken om de digitale transformatie enorm te versnellen door middel van veilige, veerkrachtige digitale ecosystemen en connectiviteitsgateways.

Meer informatie over PlatformDIGITAL in Atlanta

Bezoek de website van Digital Realty voor meer informatie over de campus in Atlanta. U kunt ons ook mailen voor het inplannen van een adviesgesprek.

Optimaliseer wereldwijde gegevensuitwisseling met een PlatformDIGITAL® Map Kit. Vraag hier uw fysieke kaartenset aan.

Tags