search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Artikel

Interconnectie naar de rand brengen

Chris Sharp, CTO
7 november 2019

Los gegevenszwaartekracht op met nabijheid

We hebben ontdekt dat bedrijven die niet eerst ontwerpen voor datazwaartekracht, niet zullen slagen in de digitale transformatie van hun bedrijf. Het is een fundamentele uitdaging die voor het eerst werd geïdentificeerd door Dave McCrory van VMware. Gegevens trekken applicaties en services aan, en hoe groter de afstand tussen applicaties en services, leidt tot latentieproblemen, en hoe groter de hoeveelheid interactie met gegevens tot doorvoerproblemen. Naarmate de dichtheid van gegevens, toepassingen en diensten toeneemt, wordt het moeilijker om de gegevens te verplaatsen. Dit betekent dat bedrijven veel datacentra moeten ondersteunen en onderhouden waar ze over de hele wereld aanwezig zijn. Gartner schat zelfs dat tegen 2025 75% van alle door IT gegenereerde bedrijfsgegevens buiten de cloud en legacy on-prem datacenters zal worden gecreëerd. Ze bevelen aan dat IT-strategieën verschuiven naar het creëren van datacentra in de nabijheid van de cloud en de edge.

Herbedraad het netwerk van edge naar core

Digital Business vereist een nieuwe enterprise netwerkarchitectuur . Een die is gelokaliseerd op wereldwijde punten van zakelijke aanwezigheid, verkeersstromen en eindpuntbeheer consolideert en onderling is verbonden in netwerkhubs op Platform Digital.

Dit vermindert de latentie en verhoogt de doorvoer, wat nodig is om het exploderende volume en het zeer interactieve verkeersgedrag van digitale bedrijfsworkflows te ondersteunen. De strategie brengt gebruikers, systemen en het netwerk naar de gegevens, waardoor barrières van gegevenszwaartekracht worden weggenomen en centra voor gegevensuitwisseling worden gecreëerd om digitale zaken op te schalen.

Breid centra voor gegevensuitwisseling uit naar de rand

Door netwerkhubs op Platform Digital te implementeren, creëren ondernemingen centra voor gegevensuitwisseling om gedistribueerde workflows te schalen. Deze centra voor gegevensuitwisseling zijn een ideale ontmoetingsplaats om verbindingen naar de edge uit te breiden, waardoor nieuwe gedistribueerde workflows mogelijk worden die zich uitstrekken van core tot edge om digitale business op te schalen.

Om dit mogelijk te maken, heeft Digital Realty Vapor IO's Kinetic Edge Exchange geïntegreerd als onderdeel van de Network Hub-oplossing van Platform Digital. Deze uniforme oplossing implementeert de Kinetic Edge SDN-fabric om verkeersuitwisseling tussen Platform Digital en Vapor IO's Kinetic Edge-implementaties te verbinden en te coördineren.

Als gevolg hiervan worden eindpuntworkloads die zijn berekend op de Kinetic Edge doorgegeven aan de netwerkhub om verbinding te maken met stroomopwaartse workflowverwerking, gegevensanalyse en retentie.

Netwerkhub met Vapor IO's kinetic edge

De Network Hub met de Vapor IO Kinetic Edge Exchange maakt onderlinge verbinding en coördinatie mogelijk tussen de edge en de belangrijkste centra van gegevensuitwisseling om nieuwe gedistribueerde workflows te ontsluiten om digitale business op te schalen.

De combinatie van de capaciteiten van de twee firma's biedt unieke voordelen, waaronder:

  • Breng de onderneming naar de rand om nieuwe kansen te ontsluiten
  • Veilige verbinding tussen Platform Digital en de Kinetic Edge
  • Breid Platform Digital uit naar de edge met behulp van de mogelijkheden van Kinetic Edge
  • Maak nieuwe gedistribueerde workflows mogelijk die zich uitstrekken van core tot edge
Maak wereldwijd doordringende datacenterarchitectuur mogelijk op PlatformDIGITAL

Platform Digital verbindt, integreert en standaardiseert onze mogelijkheden als een wereldwijde ervaring op alle campussen om de datazwaartekracht op te lossen en digitale zaken op te schalen. Platform Digital helpt onze klanten om controle te houden, verbonden te zijn en geoptimaliseerd te worden waar ze hun digitale infrastructuur moeten implementeren, verbinden en hosten.

De Platform Digital Solution stelt klanten in staat om een ​​Pervasive Data Architecture-strategie te implementeren, een strategie die gebruikers, dingen, netwerken, clouds en besturingselementen naar de data in data-uitwisselingscentra brengt, barrières voor datazwaartekracht wegneemt en digitale business opschaalt.

Tags