search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op
banner
Analyst Reports

IT ecosystems Xperience: Klanttevredenheidonderzoek

Digital Realty is voor het derde jaar op rij erkend in de IT ecosystems Xperience (ITeX 23/24) - eerder bekend als Giarte IT Xperience Monitor 2023 (ITX) - met een indrukwekkende toppositie in de benchmark.

Customer Delight Score: 91 (Marktgem. Customer Delight 76)

De jaarlijkse ITX Monitor van Giarte was sinds 2002 de 'Go-To'-gids voor organisaties die op zoek zijn naar informatie over de markt voor zakelijke IT-dienstverlening in Nederland. Met de studie wilde Giarte de transparantie in de markt voor zakelijke IT-dienstverlening vergroten en organisaties aan zowel de vraag als de aanbodzijde helpen om de beste partnerships te realiseren.

Fan Score: 100% (Marktgem. Fan Score 68%)

De oprichtende partners van ITeX - Digital Realty, Netrom, Proact, en Kyndryl - die het belang van continuïteit begrijpen, hebben de handen ineen geslagen om samen met het Digital Ecosystems Institute en Motivaction hun resultaten van 2023 te delen met de markt. Dankzij hun vertrouwen in het belang van ecosystemische samenwerking is de publicatie van hun resultaten van het marktonderzoek naar klanttevredenheid van 2023 tot stand gekomen.

Dit onderzoeksrapport belicht:

  • De ontwikkelingen in de markt en specifieke aspecten met betrekking tot ecosystemisch denken en werken
  • De reflectie van de oprichtende partners op hun eigen scores en hun visie op toekomstige relevante ontwikkelingen in het vakgebied
  • Het voorschot op het vervolg van het ITeX-onderzoek door samen met een klant een diepte-interview te houden over hun onderlinge samenwerking
Tags