search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Analyst Reports

Digital Realty benoemd tot leider in de IDC MarketScape: Worldwide Datacenter Services 2023 Vendor Assessment

In het huidige digitale landschap worden bedrijven geconfronteerd met de steeds grotere uitdaging om de kracht van enorme hoeveelheden data te beheren en te benutten. Terwijl de hoeveelheid data blijft groeien, transformeert de wereldeconomie naar een ‘data-aangedreven’ economie, waarbij data-intensieve workflows zoals AI en machine learning de economische groei stimuleren.

Digital Realty biedt de meeting place waar bedrijven, technologieën en data samenkomen. Wij bieden een wereldwijd datacenter dat de kritische architectuurvereisten van onze klanten ondersteunt en de meest complexe hybride IT-uitdagingen voor toonaangevende bedrijven wereldwijd oplost.

Onze toewijding en focus om deze uitdagingen op te lossen maken deel uit van ons DNA. Daarom zijn we trots om voor de derde keer te worden uitgeroepen als leider in de IDC MarketScape: Worldwide Datacenter Services 2023 Vendor Assessment . Digital Realty werd ook uitgeroepen tot leider in de versies van 2019 en 2021 van het rapport.

IDC MarketScape-grafiek

Het IDC-MarketScape-leveranciersanalysemodel is ontworpen om een ​​overzicht te geven van de concurrentiepositie van ICT-leveranciers in een bepaalde markt. De onderzoeksmethodologie maakt gebruik van een rigoureuze scoremethodologie, gebaseerd op zowel kwalitatieve als kwantitatieve criteria, die resulteert in een enkele grafische illustratie van de positie van elke leverancier binnen een bepaalde markt. De Capaciteit score meet het product van de leverancier, go-to-market en bedrijfs executie op de korte termijn. De Strategiescore meet de afstemming van de leveranciersstrategieën op de eisen van de klant over een periode van drie tot vijf jaar. Het marktaandeel van de leverancier wordt weergegeven door de grootte van de pictogrammen. ©2023 IDC

IDC MarketScape: Worldwide Datacenter Services 2023 Vendor Assessment , Courtney Munroe, IDC #US49435022e, oktober 2023.

In een reactie op het wereldwijde datacenter van Digital Realty, PlatformDIGITAL® , zei IDC MarketScape: “Het wereldwijde datacenterplatform van het bedrijf, PlatformDIGITAL® , is een belangrijke factor voor hybride IT-implementatie. Het vergemakkelijkt de vereenvoudiging van de digitale infrastructuur met een wereldwijd datacenterplatform om de dataworkloads in metropolen en regio’s te beheren. Het doel is om de bedrijf te bevorderen door de tijd die nodig is om verbinding te maken met data-, controle- en netwerkhubs te verkorten. Dit wordt mogelijk gemaakt door gedifferentieerde, gelokaliseerde data-uitwisselingscentra die toegankelijk zijn en kunnen worden uitgerold naar de mondiale markten.”

In het rapport worden de volgende sterke punten van Digital Realty benadrukt die ertoe hebben bijgedragen dat het bedrijf tot leider is benoemd:

  • Merk strategie
  • Colocatie met hoge dichtheid
  • Uitgebreide wereldwijde voetafdruk en portfolio
  • Duurzame voorzieningen
  • Interconnectiediensten
  • Cloud- en Hybride IT-oplossingen

Lees het fragment en ontdek waarom Digital Realty als leider wordt genoemd.

Tags