Het versterken van IT in de gezondheidszorg

Patiënten, zorgaanbieders en zorgverleners pleiten voor meer mobiliteit in de zorg.

Vooruitgang in technologie, big data en analyses stellen zorgaanbieders in staat om meer te doen voor hun patiënten en medewerkers. Nieuwe technologieën stellen nieuwe eisen aan infrastructuur voor gegevensbeheer, -beveiliging en -opslag. En terwijl de wereldwijde acceptatie van clouddiensten in de gezondheidszorg naar verwachting ongeveer $ 10 miljard zal bereiken voor 20201 en de gemiddelde gezondheidszorgorganisatie al werkt met meer dan 900 verschillende cloudgebaseerde diensten, zoeken zorgorganisaties manieren om het eenvoudiger te maken. 2

Om de meeste waarde uit gegevens te halen én te voldoen aan de hoge eisen van de regelgeving, moeten IT-teams in de gezondheidszorg de mogelijkheid hebben om in milliseconden te verwerken, zodat ze sneller beslissingen kunnen nemen en tijdig in actie kunnen komen.

Als de meest flexibele aanbieder in de branche bieden we klanten de technologie en expertise die nodig is om hun grootste IT-uitdagingen op te lossen. Dat doen we met veilige, krachtige, onderling verbonden datacenteroplossingen voor hybride-cloudstrategieën waarmee digitale mogelijkheden snel worden uitgebreid.

Waarom gezondheidszorgorganisaties kiezen voor Digital Realty

Veilige, compliant datacenters in meer dan 32 markten wereldwijd. Toegang tot alle grote cloudproviders in de grootste consumentenmarkten wereldwijd

Een in de branche leidende staat van betrouwbaarheid en uptime: 11 jaar met vijf negens, (99,999%)

Veilige, directe verbinding voor ondersteuning van hoogwaardige applicaties met lagere latentie voor een optimale gebruikerservaring

Toegang tot een intern verbonden ecosysteem waarmee de dienstkwaliteit in het ongeëvenaarde wereldwijde bereik consistent kan blijven

1/1

Breid uw bereik uit

Bedien uw klanten van zo nabij mogelijk en met de laagst haalbare latentie in onze datacenters. Deze bieden flexibele connectiviteitsopties voor alle belangrijke consumentenmarkten.

Zorg ervoor dat uw klanten profiteren van de hoge niveaus van betrouwbaarheid en prestaties van meer dan 205 Digital Realty'-faciliteiten met veel verbindingen en toegang tot vele content-aanbieders.

Veiligheid en gegevensbeveiliging

Bescherm patiënt- en ziekenhuisgegevens met een veilige omgeving in onze met SOC 2, SOC 3, HIPAA en PCI compliant datacenters over de hele wereld.

Privacy is van ongekend belang voor patiënten en uw organisatie. Onze faciliteiten houden daar op alle fronten rekening mee.

Zorg voor veerkracht en betrouwbaarheid

Speel in op de veranderende digitale wensen van uw patiënten, zorginstellingen en zorgverleners via onze betrouwbare, krachtige datacenteromgevingen.

Digital Realty biedt een portfolio van veilige, beschermde en zich aan de regels houdende oplossingen voor datacenterinfrastructuur en interconnectiviteit, met uptime-SLA's op basis van 11 jaar 99,999% (vijf negens) die toonaangevend zijn in de industrie in deze categorie.

Verbeter de gebruikerservarring

Met de interconnectie- en colocatieoplossingen van Digital Realty kunnen zorgorganisaties hun bereik vergroten en een optimale digitale ervaring bieden aan patiënten, zorgaanbieders en zorgverleners. Altijd. Overal.

1 Markten en markten, rapport over cloudcomputing in de gezondheidszorg 2018
2 Trends in datacenters voor gezondheidszorg waar u om zou moeten geven, Onramp 2018

Kom meer te weten

Casestudy

Casestudy-hoogtepunten

De interconnectie is het belangrijke onderdeel. Gezien de enorme hoeveelheden data die we produceren en het feit dat 80 tot 80 procent ervan dit gebouw zal verlaten en naar een locatie van een collega ergens in de wereld zal gaan, is de tolerantie voor hoge latentie, verdwijnen van pakketten of problemen met netwerkdoorgang erg laag.

Peyton McNully, directeur Technologie bij HudsonAlpha
Naar boven
Neem contact met ons op