Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Optimaliseer gegevensuitwisseling met flexibele, veilig uit te breiden oplossing

Het effect van data gravity op de gezondheidszorg

Luister naar onze expert Tony Bishop, SVP Platform- en ecosysteemstrategie, die uitlegt wat data gravity is en waarom er rekening mee moet worden gehouden in de IT-strategieën van de zorgsector.

Het versterken van IT in de gezondheidszorg

De patiënten, zorgaanbieders en zorgverleners van nu vragen om grotere mobiliteit in de gezondheidszorg.

Dankzij de vooruitgang op het gebied van technologie, big data en analyses kunnen zorgaanbieders meer doen voor hun patiënten en medewerkers via een datacenter voor de gezondheidszorg. Nieuwe technologieën stellen nieuwe eisen aan infrastructuur voor gegevensbeheer, -beveiliging en -opslag. Aangezien de wereldwijde adoptie van clouddiensten in de zorg naar verwachting in 20201 zal zijn opgelopen tot $ 10 en de gemiddelde organisatie in de gezondheidszorg al gebruikmaakt van meer dan 900 cloudgebaseerde diensten, zijn er voor deze organisaties manieren nodig die de dingen vereenvoudigen.

Voor optimale benutting van gegevens terwijl aan alle regelgeving wordt voldaan, moeten IT-teams in gezondheidszorg gegevens in milliseconden verwerken zodat er sneller kan worden beslist en tijdig kan worden gereageerd.

Als de meest flexibele aanbieder in de branche bieden we klanten de technologie en expertise om hun grootste IT-uitdagingen op te lossen. Dat doen we met veilige, krachtige, onderling verbonden datacenteroplossingen voor hybride-cloudstrategieën waarmee digitale mogelijkheden snel worden uitgebreid.

PlatformDIGITAL® stelt ons in staat de groeiende zorgmarkt volledig te ondersteunen. Het geeft ons de controle die we nodig hebben om ons bedrijf en de activiteiten op te schalen terwijl we met naleving van de regels op een veilige manier onze meest kritieke processen implementeren.

—Brett Haines, Vice President, Atlantic.Net, Inc.

Waarom gezondheidszorgorganisaties kiezen voor PlatformDIGITAL

 • Veilige, regels nalevende datacenters in meer dan 47 markten wereldwijd

 • Toegang tot alle grote cloudproviders in de grootste consumentenmarkten wereldwijd

 • Een in de branche leidende staat van betrouwbaarheid en uptime: 14 jaar met vijf negens, (99,999%)

 • Veilige, directe verbinding voor ondersteuning van hoogwaardige applicaties met lagere latentie voor een optimale gebruikerservaring

 • Toegang tot een intern verbonden ecosysteem waarmee de dienstkwaliteit in het ongeëvenaarde wereldwijde bereik consistent kan blijven

  / 5 / 3 / 2
  Medical Screen

  Breid uw bereik uit

  Bied uw klanten een preciezere service met de laagst mogelijke latentie dankzij onze datacenters met hoge dichtheid en lever robuuste, flexibele connectiviteitsopties in belangrijke consumentenmarkten.

  Zorg ervoor dat uw klanten profiteren van de hoge niveaus van betrouwbaarheid en prestaties van meer dan 205 Digital Realty-faciliteiten met veel verbindingen en toegang tot vele content-aanbieders.

  Medical Person

  Veiligheid en gegevensbeveiliging

  Bescherm patiënt- en ziekenhuisgegevens met een veilige omgeving in onze datacenters verspreid over een aanzienlijk deel van de wereld die in overeenstemming zijn met SOC 2, SOC 3, HIPAA en PCI.

  Dat hun privacy wordt beschermd, is uiterst belangrijk voor patiënten en onze faciliteiten onderscheiden zich daarin gunstig uw patiënten en uw organisatie.

  Medical image

  Zorg voor veerkracht en betrouwbaarheid

  Voldoe aan alle nieuwe digitale behoeften van uw patiënten, zorgverleners en zorgverleners via onze betrouwbare, optimaal presterende datacenteromgevingen.

  Digital Realty biedt een portfolio van veilige, beschermde en zich aan de regels houdende oplossingen voor datacenterinfrastructuur en interconnectiviteit, met uptime-SLA's op basis van 11 jaar 99,999% (vijf negens) die toonaangevend zijn in de industrie.

  Doctor looking at chart

  Verbeter de gebruikerservarring

  Met de interconnectie- en colocatieoplossingen van Digital Realty kunnen zorgorganisaties hun bereik vergroten en een optimale digitale ervaring bieden aan patiënten, zorgaanbieders en zorgverleners. Altijd. Overal.

  1 Markten en markten, rapport over cloudcomputing in de gezondheidszorg 2018
  2 Trends in datacenters voor gezondheidszorg waar u om zou moeten geven, Onramp 2018

  Kom meer te weten

  Downloaden

  Casestudy

  • Casestudy-hoogtepunten

   De interconnectie is het belangrijke onderdeel. Gezien de enorme hoeveelheden data die we produceren en het feit dat 80 tot 80 procent ervan dit gebouw zal verlaten en naar een locatie van een collega ergens in de wereld zal gaan, is de tolerantie voor hoge latentie, verdwijnen van pakketten of problemen met netwerkdoorgang erg laag.

   Peyton McNully, directeur Technologie bij HudsonAlpha
  Log in op het klantenportal
  Wilt u contact opnemen?

  Neem contact met ons op