Hero Manifesto final

Enabling Connected Data Communities An Industry Manifesto eBook

In meer dan 4000 van de grootste en meest innovatieve bedrijven ter wereld1 lossen onze klanten voortdurend de meest complexe vraagstukken op wat betreft infrastructuur, connectiviteit en workload-gevallen bij netwerkpeering, hyperscale, lage latentie, HPC/Big Data en kunstmatige intelligentie.

Ondertussen constateerden we een groeiende megatrend, deden we onderzoek, bouwden we een wereldwijde database en kraakten we codes in datacreatie, data gravity en IT-infrastructuur.

Nu is 'Bewerkstelligen van verbonden datagemeenschappen' er als sectormanifest voor het verbinden van mondiale gemeenschappen rondom hun meest strategische middel: DATA.

Lees meer over een nieuwe samenwerkingsroute waarlangs met meerdere partners interconnectieplatforms worden geïntegreerd en wordt gebouwd aan de grootste open fabriek der fabrieken in de sector die datacentra met elkaar verbindt.

De versnellende verschuiving naar altijd actief digitaal zakendoen zorgt voor nieuwe architectuuruitdagingen voor zowel ondernemingen als serviceproviders - denk aan de steeds grotere datavolumes die op meerdere locaties worden gecreëerd, zorgen over regelgeving en beveiliging, en de noodzaak om gegevens uit te wisselen met nieuwe gemeenschappen van zakenpartners. Uit ons brancheonderzoek blijkt een groeiende behoefte aan een combinatie van open interconnectie en colocatie van de volgende generatiewaarmee de complexiteit van digitale transformatie vermindert.

-Courtney Munroe, Research Vice President, Worldwide Telecoms Research bij IDC

Verbind met ons
vandaag, morgen en daarna

Lees meer over een open uitnodiging om op wereldwijd niveau samen te werken aan het opouwen van open, veilig en dynamisch verbonden datagemeenschappen.

1 Digital Realty Trust, Inc. (2021). Formulier 10-K 2020.

Log in op het klantenportal
Wilt u contact opnemen?