• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • Investeerderrelaties
  • Directie
  •  
  •  
  •  
Hero Manifesto final

Verbonden gegevensgemeenschappen mogelijk maken. Een Manifest voor de Industrie eBook

In meer dan 4000 van de grootste en meest innovatieve bedrijven ter wereld1 lossen onze klanten voortdurend de meest complexe vraagstukken op wat betreft infrastructuur, connectiviteit en workload-gevallen bij netwerkpeering, hyperscale, lage latentie, HPC/Big Data en kunstmatige intelligentie.

Ondertussen constateerden we een groeiende megatrend, deden we onderzoek, bouwden we een wereldwijde database en kraakten we codes in datacreatie, data gravity en IT-infrastructuur.

Nu is 'Bewerkstelligen van verbonden datagemeenschappen' er als sectormanifest voor het verbinden van mondiale gemeenschappen rondom hun meest strategische middel: DATA.

Lees meer over een nieuwe samenwerkingsroute waarlangs met meerdere partners interconnectieplatforms worden geïntegreerd en wordt gebouwd aan de grootste open fabriek der fabrieken in de sector die datacentra met elkaar verbindt.

De versnellende verschuiving naar altijd actief digitaal zakendoen zorgt voor nieuwe architectuuruitdagingen voor zowel ondernemingen als serviceproviders - denk aan de steeds grotere datavolumes die op meerdere locaties worden gecreëerd, zorgen over regelgeving en beveiliging, en de noodzaak om gegevens uit te wisselen met nieuwe gemeenschappen van zakenpartners. Uit ons brancheonderzoek blijkt een groeiende behoefte aan een combinatie van open interconnectie en colocatie van de volgende generatiewaarmee de complexiteit van digitale transformatie vermindert.

-Courtney Munroe, Research Vice President, Worldwide Telecoms Research bij IDC

Verbind met ons
vandaag, morgen en daarna

Lees meer over een open uitnodiging om op wereldwijd niveau samen te werken aan het opouwen van open, veilig en dynamisch verbonden datagemeenschappen.

1 Digital Realty Trust, Inc. (2021). Formulier 10-K 2020.

Architech afbeelding03 2021 12 17 134537 Architech afbeelding02 2021 12 17 134536 Architech afbeelding01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op