Datacenters in Zuid-Korea

Zuid-Korea heeft het potentieel om Silicon Valley en China naar de kroon te stoten. Het land is door Bloomberg gerangschikt als de meest innovatieve economie en domineert internationale hitlijsten in R&D-intensiteit, productie met toegevoegde waarde en patentactiviteit.

Het is een smeltkroes van innovatie. Denk er maar eens over na: welk ander land concurreert frontaal met Apple in de high-end smartphone-race? Dit Oost-Aziatische land heeft ook het snelste internet en het hoogste aantal breedbanddiensten per hoofd van de bevolking ter wereld.

Digital Seoul 1

Het in Sangam Digital Media City (DMC) gevestigde DMC werd gecreëerd als onderdeel van het grotere Millennium City-project in de wijk Sangam-dong van Seoul, 7 km (4 mijl) buiten de centrale zakenwijk. Het werd bedacht als een industriële cluster van digitale media- en entertainmentbedrijven van wereldklasse en ontwikkelt, produceert en verspreidt nu geavanceerde mediacontent op een plek waar milieu en technologie, cultuur en industrie, investeringen en innovatie samenkomen en op een succesvolle manier samenvloeien.

Op de hoogte blijven

Log in op het klantenportal
Wilt u contact opnemen?