• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • NYSE: DLR

   $136.64

   +2.16 (+1.58%)
   * Slot van de vorige dag
  • Investeerderrelaties
  • Directie

Datacenters in Zuid-Amerika

De vraag naar IT-oplossingen blijft toenemen en de wereldwijde aandacht voor nieuwe oplossingen is verschoven naar Zuid-Amerika. In de afgelopen twee decennia heeft de Braziliaanse economie zich gestaag ontwikkeld. Het land werd aantrekkelijk voor grote investeringen in de infrastructuur en het land heeft toekomstperspectief gekregen. Mede dankzij onderzeese kabels naar zowel de VS als Afrika, gebruikt meer dan 59% van de Brazilianen internet. Bovendien blijft de vraag naar connectiviteit groeien nu Brazilië plannen heeft om het 5G-tijdperk te betreken in 2020. Met economische hubs als São Paulo, Rio de Janeiro en Fortaleza, is het duidelijk waarom belangrijke spelers Zuid-Amerika zien als nieuwe krachtige partij op het gebied van technologie.

São Paulo

São Paulo wordt soms aangeduid als de 'Braziliaanse Silicon Valley'. Door het diverse zakelijke ecosysteem, is de stad een bekend knooppunt voor technologische topkwaliteit en startups geworden. Als de grootste stad van Brazilië en van het westelijk en zuidelijk halfrond, is het geen verrassing dat São Paulo ook het grootste financiële en zakelijke centrum in Zuid-Amerika is.

Rio de Janiero

Rio de Janeiro is de op één na grootste economie van Brazilië en het meest bekend door de olie en gasindustrie, de farmaceutische industrie en telecommunicatie. Ook in technologisch opzicht blijft de stad groeien, zelfs met betrekking tot het carnaval in Rio. Gelegen aan de kust en omringd door bezienswaardigheden als Christus de Verlosser op de Corcovado-berg, zou het geen verrassing moeten zijn dat de toeristische sector van de stad de grootste in Brazilië is.

Fortaleza

Fortaleza, een van de grootste steden van Brazilië, heeft een levendige geschiedenis, cultuur en economie. Gelegen in Noordoost-Brazilië, is de stad de toegangspoort tot Zuid-Amerika vanaf het oosten van de Verenigde Staten en Europa. Door de sleutelrol als havenstad, is Fortaleza een belangrijk industrieel en commercieel centrum van Brazilië geworden.

Op de hoogte blijven

Architech image03 2021 12 17 134537 Architech image02 2021 12 17 134536 Architech image01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op