• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • NYSE: DLR

   $136.64

   +2.16 (+1.58%)
   * Slot van de vorige dag
  • Investeerderrelaties
  • Directie
Terug naar het overzicht

Datacenteroplossingen in China

Hongkong

Hong Kong metropool samenvatting >

 • Uptime Institute Tier III-ontwerp en constructie gecertificeerd
 • Kant-en-klare, schaalbare oplossingen
 • Carrier-neutrale vestiging

Datacenters in China

Gateway naar China

Het jaarlijkse onderzoek in 61 jurisdicties over de hele wereld duwde de stad één plaats verder naar de top voor 2016 en gesteld werd dat Hongkong "innovatie had aangemoedigd door lage, eenvoudige belastingheffing en niet opleggen van beperkingen aan kapitaalstromen", aldus het IMD World Competitiveness Center.

Hoewel Hongkong een kleinere datacentermarkt heeft dan Noord-Virginia, Silicon Valley, Londen, en Amsterdam, heeft de stad ongeveer 40 datacenterproviders met meer dan 50 operationele datacenters verspreid over meer dan 400 vierkante mijl grond, volgens Structure-onderzoek.

Vorig jaar brachten de 40 datacenters van Hongkong $ 616 miljoen aan inkomsten binnen, en de markt zal met 15 procent groeien in 2016. Al voor 2020 zal de datacentermarkt van Hongkong naar verwachting van Structure de $ 1,39 miljard hebben bereikt.

De regio blijft een van de meest open economieën ter wereld voor internationale handel en investeringen. Er is geen algemene screening van buitenlandse investeringen en in de meeste gevallen kunnen buitenlandse investeerders 100 procent eigendom behouden. De financiële sector blijft zeer concurrerend en goed gekapitaliseerd, en dient als een leidende wereldwijde hub.*

*INDEX VAN 2016 voor economische vrijheid

Op de hoogte blijven

Digital Realty's Chinese datacenters:

Architech image03 2021 12 17 134537 Architech image02 2021 12 17 134536 Architech image01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op