Datacenters in China

Gateway naar China

Het jaarlijkse onderzoek in 61 jurisdicties over de hele wereld duwde de stad één plaats verder naar de top voor 2016 en gesteld werd dat Hongkong "innovatie had aangemoedigd door lage, eenvoudige belastingheffing en niet opleggen van beperkingen aan kapitaalstromen", aldus het IMD World Competitiveness Center.

Hoewel Hongkong een kleinere datacentermarkt heeft dan Noord-Virginia, Silicon Valley, Londen, en Amsterdam, heeft de stad ongeveer 40 datacenterproviders met meer dan 50 operationele datacenters verspreid over meer dan 400 vierkante mijl grond, volgens Structure-onderzoek.

Vorig jaar brachten de 40 datacenters van Hongkong $ 616 miljoen aan inkomsten binnen, en de markt zal met 15 procent groeien in 2016. Al voor 2020 zal de datacentermarkt van Hongkong naar verwachting van Structure de $ 1,39 miljard hebben bereikt.

De regio blijft een van de meest open economieën ter wereld voor internationale handel en investeringen. Er is geen algemene screening van buitenlandse investeringen en in de meeste gevallen kunnen buitenlandse investeerders 100 procent eigendom behouden. De financiële sector blijft zeer concurrerend en goed gekapitaliseerd, en dient als een leidende wereldwijde hub.*

*INDEX VAN 2016 voor economische vrijheid

Op de hoogte blijven

Digital Realty's Chinese datacenters:

Log in op het klantenportal
Wilt u contact opnemen?

Neem contact met ons op