• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • NYSE: DLR

   $136.64

   +2.16 (+1.58%)
   * Slot van de vorige dag
  • Investeerderrelaties
  • Directie

Datacenters in Australië

Een technisch ecosysteem en datacenterdienstenmarkt in bloei

Sydney heeft volgens de autoriteiten van de stad het grootste ecosysteem van technische start-ups in Australië. Omdat 64% van de Australische technische start-ups in Sydney zijn gevestigd, staat de stad tussen 20 steden wereldwijd op de 16e plaats in de start-upecosysteemindex.

Sydney's status als wereldwijde hotspot voor innovatie zal groeien, want het nieuwe actieplan van de stad voor technische start-ups geeft ondernemers ondersteuning bij het opzetten en uitbouwen van nieuwe bedrijven. Bovendien zal het plan van de stad voor het bevorderen van een levendig ecosysteem op dit terrein innovatieve technische start-ups in beeld brengen, industriële programma's ondersteunen die zorgen voor ondernemerschapsvaardigheden en -kennis, bureaucratische blokkades wegnemen en beginnende bedrijven in contact brengen met investeerders.

Over het geheel genomen is de datacentermarkt in Australië al gereed voor ondersteuning van de groeiende tech-economie aldaar. Volgens het meest recente rapport van Frost & Sullivan, Australian Data Centre Services Market 2016, toonde de markt in zijn geheel een jaarlijkse groei van 18,3% die uitmondt in $ 976 miljoen in 2015 en die naar verwachting zal doorgroeien naar een CAGR van 12.4% tot 2022, zodat de markt uitkomt op $ 2.055 miljard in de aanloop naar 2021. Voor colocatie wordt een CAGR verwacht van 11,4% tot 2022 en voor de inkomsten uit managed hosting een CAGR van 14,5%.

Op de hoogte blijven

Digital Realty's Australische datacenters:

Architech image03 2021 12 17 134537 Architech image02 2021 12 17 134536 Architech image01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op