Joshua Mills, Sr. Vice President, Raad van bestuur
August 22, 2018

Met Jeannie Lee

Als 's werelds grootste groothandel-datacenterprovider erkennen we met trots de personen die ons helpen uitzonderlijke oplossingen aan onze klanten te leveren.

We sluiten ons aan bij de Modern Counsel in de erkenning van Jeannie Lee, Senior Vice President en Associate General Counsel, voor haar bijdrage aan het succes van Digital Realty.

Lee werd in 2010 een van de twee eerste procureurs van Digital Realty, in een team dat nu is uitgegroeid naar 17. Zij droeg direct bij aan ten minste één belangrijke transactie op de kapitaalmarkten of fusies en overnames in 8 jaar en daar blijft het niet bij. Als geboren leider heeft Lee steeds weer aangetoond een waardevol lid van ons team te zijn. Niet alleen heeft ze een belangrijke rol gespeeld bij het faciliteren van de groei van het bedrijf, ze heeft ook geholpen onze bedrijfscultuur vorm te geven.

Ze is een lichtend voorbeeld van samenwerken in teamverband en professionaliteit, en we zijn de Modern Counsel dankbaar voor het erkennen van haar carrière en prestaties. Kom meer te weten over Jeannie, waaronder haar bezoek aan het hooggerechtshof in de Modern Counsel.

Neem contact met ons op