Nadia Tuffaha, Hoofdmanager contentmarketing
June 29, 2018

Eind mei ontmoette onze CTO, Chris Sharp, Forrester's hoofdanalist, Andre Kindness, voor bespreking van de impact van Artificial Intelligence (AI) op de datacentersector en andere opkomende trends die ook zullen bijdragen aan de tweede cloudgolf.

Cloudcomputing is de afgelopen jaren in een snel tempo gegroeid en heeft al enorme beroering bewerkstelligd in de bedrijfstak. Maar nu staan we voor de steilte van de volgende grote golf in cloudcomputing, die in zeer grote mate zal worden opgestuwd door AI en de gigantische toestroom van gegevens die daarmee gepaard gaat.

Het leidt geen twijfel dat AI impact op bijna elke sector zal hebben en bedrijven zal dwingen efficiënter en concurrerender te worden. Maar bij het implementeren van AI komt veel meer kijken dan alleen een paar servers toevoegen. Dit zal grote gevolgen hebben voor uw IT-infrastructuur en een behoefte aan dataschaal meebrengen wat betreft ruimte, energie, connectiviteit, rekenkracht en opslag.

Kom meer te weten over de impact van AI en hoe u uw bedrijf en IT-infrastructuur beter kunt voorbereiden op de tweede cloudgolf, download en bekijk de webinar hier.

Naar boven
Neem contact met ons op