Erich Sanchack, EVP, Operations
October 18, 2018

Toonaangevende veerkracht en initiatieven op het gebied van klantenservice

Op 3 okrober 2018 startten we ons nieuwe, ultramoderne Global Operations Command Center (GOCC) in Clifton, NJ. Om dat te vieren kwamen we samen met onze lokale teams voor een openingsceremonie. En welke officiële opening kan zonder doorknippen van een lint?

De faciliteit biedt 24/7/365 communicatie tussen meer dan 195 Digital Realty-datacenterpanden en klanten wereldwijd, waardoor nieuwe niveaus mogelijk zijn van gecentraliseerd uit te voeren netwerkmonitoring, productondersteuning, eventbeheer, infrastructuurbewaking en beveiliging. Hiermee wordt voortgeebouwd aan onze service van wereldklasse, gebruikerservaring en operationele uitmuntendheid met 11 opeenvolgende jaren van 5 negens (99,999%) voor uptime, met in het midden onze toonaangevende fysieke veerkracht.

Met een oppervlak van 1.200 vierkante voet en full-time personeel zorgt het center voor:

  • centraal uit te voeren incidentbeheer en escalatie met consistente, portfoliobrede berichtuitwisseling, evenals eigen communicatiecoördinatie en -standaardisatie voor events met grote impact of geëscaleerde bedreigingsomstandigheden.
  • vierentwintiguurs bewaking van de portfolio-brede datacenterstatus
  • krachtige analysetools voor meetbare serviceborging om prestatievermindering en knelpunten in de bandbreedte te voorkomen
  • vermogen om storingen en verstoringen te voorspellen en snel en op een goede manier corrigerende beslissingen te nemen
  • realtime weer- en dreigingsmonitoring via een extern monitoringbureau
  • mobiliseren van kritieke middelen voor ondersteuning bij locatie-events (technici, tijdelijke generatoren, brandstofregistratie)
  • terugkerende wellnesscontroles bij de locaties tijdens langdurige bedreigingen of ernstige weersomstandigheden
  • vierentwintiguurs monitoring en ondersteuning van netwerkconnectiviteitssystemen

De betrouwbaarheid, efficiëntie, veiligheid en voortdurende evolutie die inherent is aan het Global Operations Command Center van Digital Realty is essentieel voor enkele van de grootsten in technologie, financiële dienstverlening, gezondheidszorg en andere sectoren om hun bedrijfskritische applicaties en gegevens onder te brengen en belangrijke gegevens bij te houden en verwerken. Dit stimuleert ook veel van de kostenbesparingen en IT-middelen die gepaard gaan met onze colocatie, schaal en Connected Campus-oplossingen voor zakelijke klanten. Onderbrekingen in de werking van datacenters kunnen hiermee worden tegengegaan, wat vaak centraal staat in de IT-strategie van onze klanten.

Hoogwaardige analysetools die worden gebruikt in het Command Center van Global Operations zorgen ervoor dat netwerkserviceborging meetbaar is en dat verslechtering van knelpunten kan worden voorkomen door het volgen van netwerkbeschikbaarheid, prestaties en connectiviteit tussen locaties. Nu verschillende sectoren en ondernemingen kritieke applicaties naar de cloud gaan migreren, helpt ons Global Operations Command Center ons een consistente uptime en 24/7 beveiliging te behouden om aan de groeiende vraag te voldoen. Het is ook naadloos gekoppeld aan onze vele managed service-partners, die een volledige scala aan IT-diensten bieden, waaronder monitoring, onderhoud, helpdesk, ticket-afhandeling, technische ondersteuning op afstand, herstel van calamiteiten en meer.

Voor internationale klanten is het grootste voordeel van een gecentraliseerd wereldwijd commandcenter de standaardisatie van communicatie en processen voor het verzamelen van gegevens. Hieronder vallen de soevereiniteit van gegevens en de informatiestroom over grenzen heen, evenals het vermogen om bedreigingen te herkennen en ernaar te handelen voordat ze tot bedrijfsschade of verlies leiden.

Ik kijk uit naar het verbeterde niveau van dienstverlening, beveiliging, betrouwbaarheid en vertrouwen dat we u kunnen bieden in de toekomst met ons nieuwe wereldwijde commandcenter. Dit is een volgende stap in de richting van onze missie om u de betrouwbare basis te bieden voor de digitale wereld.

Bekijk meer foto's van de opening.

Neem contact met ons op