June 9, 2015

Weet u nog hoe de meeste software in een doos werd geleverd? Voor het installeren van Microsoft Office of Adobe Photoshop moet je een CD-ROM zien te bemachtigen. Daarvoor reed je ofwel naar de winkel of je liet de CD-ROM bezorgen.

De wereld is in dat opzicht zeker veranderd. Gegevens voor zakelijke en consumenten-apps en -software zijn nu eenvoudig toegankelijk via internet en veel apparaten hebben zelfs niet langer poorten voor fysieke media. Maar gegevens moeten nog steeds een reis maken, zij het dan via glasvezellijnen en elektromagnetische golven. Al die gegevens - uw e-mails, uw foto's, uw filmdownloads - passeren op hun reis naar u op zijn minst één datacenter.

Net zoals gegevens meer en meer in ons persoonlijke leven een rol spelen, groeien ze explosief in de bedrijvige wereld. Het wereldwijde IP-verkeer van datacenters zal naar verwachting bijna verdrievoudigen in de komende vijf jaar. En omstreeks 2019 zal naar verwachting in één jaar bijna evenveel IP-verkeer door wereldwijde IP-netwerken stromen als in alle voorgaande 'internetjaren' tezamen (van 1984 tot eind 2013).

Zijn uw datacenters klaar voor de toekomst? Neem contact met ons op als u graag wilt praten!

Andrew Schaap, Senior Vice President U.S. Sales (@andrewschaap1)

Naar boven
Neem contact met ons op