Clive Over, directeur, PR, AR en Partnermarketing
October 15, 2018

Digital Realty zorgt voor een ROI van 96% met colocatie

Sentinel Technologies had een van de meest wenselijke problemen waar een bedrijf voor kan komen te staan: snelle groei. Met hun CloudSelect®-service had Sentinel zich bewezen als full-service integrator die IT-as-a-Service-oplossingen kan afstemmen en schalen in overeenstemming met de voortdurend veranderende klantbehoeften. Ze hadden een datacenter-oplossing nodig die de groeiende behoeften van hun klanten kon bijhouden.

Sentinel wendde zich toen tot Digital Realty en de veilige, flexibele, schaalbare colocatie-oplossingen die Digital Realty biedt. Door implementatie van Digital Realty's colocatie-oplossingen ko, heyt bedrijf beter voldoen aan de groeiende vraag naar hun diensten en aanmerkelijke opbrengsten produceren tegen lagere kosten. Met de colocatie-diensten van Digital Realty heeft Sentinel meer controle over datacenterimplementaties, de mogelijkheden voor groei en het schalen van de implementaties op wereldwijd niveau, enzovoort.

Om de impact te kwantificeren die de colocatie-diensten van Digital Realty hebben gehad op Sentinel's business, liet Digital Realty door Forrester Consulting een Total Economic Impact™ (TEI)-onderzoek verrichten. Dit onderzoek omvat gedetailleerde informatie en harde cijfers voor hoe gebruikmaking van Digital Realty's colocatiediensten ervoor zorgde dat Sentinel 96% ROI kon binnenhalen op de investering, beschrijft een aantal niet-kwantificeerbare bijkomende voordelen en toont de specifieke kosten die Sentinel had tijdens het project.

Dit TEI-onderzoek is bedoeld als een raamwerk voor bedrijfsleiders op grond waarvan zij de mogelijke impact van colocatie-oplossingen op hun business kunnen beoordelen. Wanneer de mogelijkheden van uw gegevensprocessen de groei van uw klantenvraag niet bijhouden, kunt u in Forrester's onderzoek het gebruik van Digital Realty's colocatie-oplossingen door Sentinel Technologies bestuderen en ontdekken hoe onze colocatie-oplossingen u kunnen helpen aan uw grootste uitdagingen het hoofd te bieden. Ontvang het volledige rapport.

Neem contact met ons op