David Robertson, VP, Wereldwijde allianties
June 21, 2017

Big data is op dit moment tegelijkertijd het grootst mogelijke zakelijke vermogen en de grootste IT-kopzorg.

Zoals veel bedrijven hebben gemerkt sinds de opkomst van de cloud, is het verzamelen van gegevens alleen niet voldoende voor een positieve impact op de winstcijfers. Veel bedrijven verzamelen gigantische hoeveelheden gegevens, maar organiseren deze niet, noch zetten ze deze om in bruikbare inzichten, omdat ze misschien niet over de krachtige netwerken beschikken die daarvoor nodig zijn. De behoefte aan snelheid is kritischer dan ooit in het behalen van concurrentievoordeel.

Geconfronteerd met stijgende kosten en rigide oplossingen waarbij ondernemingen uiteindelijk moeten betalen voor meer dan dat ze gebruiken, zijn IT-leiders op zoek naar oplossingen die veilig en kostenefficiënt zijn en die hen in staat stellen een krachtig netwerk op te bouwen.

Daarom zorgden wij voor verkrijgbaarheid van Direct Link Colocation, een zeer veilige, in hoge mate beschikbare oplossing met lage latentie voor succesvolle implementaties van hybride cloud. Deze oplossing is ontworpen met het oog op een breed scala aan klanten, van het snelgroeiende beginnende bedrijf tot de gevestigde onderneming.

De resultaten van onafhankelijke tests tonen een sterke toename in de prestaties van hybride-cloudomgevingen wanneer het via Digital Realty verkrijgbare IBM Direct Link Colocation-aanbod wordt vergeleken met het openbare internet. Praktijktesten, uitgevoerd door Krystallize Technologies, tonen aan dat Direct Link Colocation applicatietoegang biedt met meer dan 55x de doorvoer en minder dan 1/50 de latentie van het internet.

Direct Link Colocation koppelt ondernemingsklasse IBM Cloud Bluemix cloud-levering, -beheer en -diensten geautomatiseerd aan Digital Realty's ongeëvenaarde wereldwijde datacenter- footprint en -expertise in de datacenter-activiteiten voor snelle, veilige, flexibele implementaties van hybride cloud.

Direct Link elimineert veel van de blokkades waarvan bedrijven gedesillusioneerd en gefrustreerd kunnen raken bij hybride-cloudimplementaties.

Wilt u meer weten over onze nieuwste krachtige opslagoplossing? Download onze whitepaper 'Create More than 55x Faster Hybrid Cloud Solutions with Maximum Security, Availability and Elasticity.'

Naar boven
Neem contact met ons op