Aaron Binkley, Directeur, Duurzaamheid
August 23, 2017

De datacentersector is van aanvang af een van de grootste energieverbruikers. Bij Digital Realty is het een van onze voornaamste doelen deze perceptie te veranderen, evenals de realiteit die daarmee samenhangt, door meer inspanningen te richten op onze duurzaamheidsinitiatieven. Door onze inspanningen bekend te maken, hopen we dat we de rest van de sector ook kunnen overhalen om net zo serieus energie te besparen als wij.

In een recent Voices of the Industry-column voor Data Center Frontier schreef ik over Digital Realty's duurzaamheidsinitiatieven, onze impact tot dusverre en de groei van de 'groene' datacentermarkt in het algemeen. We zijn trots op de behaalde resultaten tot nu toe, maar meer nog enthousiast over wat we nog gaan bereiken.

Tot onze primaire duurzaamheidsinitiatieven behoren het gebruik van duurzame gebouwen, meer gebruikmaking van groene stroom (met name windenergie) en aanzienlijke waterbesparingen binnen onze datacenters.

Het leidt geen twijfel dat het werk dat datacenterfaciliteiten verrichten veel energie vraagt. Bij Digital Realty proberen we te tonen dat datacenterexploitanten van duurzame praktijken een prioriteit kunnen maken zonder opoffering van prestaties. We willen klanten en concurrenten tonen datduurzaamheid ons niet alleen een beter morgen brengt, maar ook vandaag concurrentievoordelen oplevert.

Kom meer te weten over de duurzaamheidsinitiatieven van Digital Realty en van de 'groene' datacentermarkt in het algemeen door het volledige Data Center Frontier-artikel te lezen.

Naar boven
Neem contact met ons op