Chris Sharp, CTO
March 22, 2017

Elastische hybride multi-cloud kan sterke prestaties en meer leveren.

Het is u vast opgevallen dat 'elasticiteit' een veel besproken concept in cloudcomputing is geworden het afgelopen jaar. Waarom? Omdat bij elastische cloudcomputing wanneer en waar nodig de schaal van computermiddelen eenvoudig te vergroten en verkleinen is. Idealiter gebeurt dat via self-service.

Voor de optimale hybride multi-cloudarchitectuur moet je het juiste netwerk creëren.

In de wereld van gisteren gaven allerlei netwerkproblemen de meeste hybride architecturen geen kans van slagen. Nu zorgen veilige, private verbindingen en oplossingen zoals onze Service Exchange, op basis van Megaport dat veel van die problemen tot het verleden behoren, doordat datacenterproviders daarmee meer kritische elementen kunnen samenbrengen in een oplossing waarmee meer mogelijk is. Zij zorgen er daarmee voor dat u uw hybride multi-cloudarchitectuur eenvoudiger en effectiever kunt maken.

Een oplossing gericht op groei en sterke prestaties

De verbonden campus van Digital Realty brengt alle kritische elementen van datacenter, cloud, connectiviteit en netwerk samen in één veilige omgeving.. Hiermee kunnen we uw private IT-implementaties toekomstbestendig te maken, van één kast tot multi-megawatt, en voldoen aan uw variabele behoefte aan ruimte, energie en bandbreedte binnen onze wereldwijde footprint, zonder beperkingen op te leggen aan uw bedrijfsgroei.

Sterker nog, Digital Realty is de enige datacenterprovider met colocatie in de nabijheid van knooppunten voor computeractiviteiten en levert daarmee een uniek platform dat cloudarchitectuur met een lage latentie en hoge doorvoercapaciteit ondersteunt, wat cruciaal is voor het opzetten van uw veilige, krachtige netwerk.

Uw hybride-cloudomgeving kan zodoende meer kritiek werk verstouwen en snellere resultaten leveren, terwijl de netwerkbeveiliging en snelheid worden verbeterd door gebruikmaking van toegewijde connectiviteit met de cloud vanuit uw private architectuur.

Onze locatie Digital Dallas biedt nu bedrijfskritische colocatie met lage latentie voor uw krachtige applicaties. Onze unieke samenwerking met IBM Cloud heeft geleidtot de ontwikkeling van Direct Link Colocation, dat een minimale latentie van 1,5 milliseconden of minder levert.

IBM heeft tot nu toe meer cloudcomputing-knooppunten geïmplementeerd bij Digital Realty dan elke andere datacenterprovider. Dus de toevoeging van zijn Direct Link Colocatie-aanbod versterkt de waarde van onze connected campus door een private glasvezelverbinding met krachtige doorvoer aan te bieden tussen Digital Realty-datacenters en IBM Cloud-compute-infrastructuur, die publieke en private clouds verbindt die ondergebracht zijn in aaneengesloten Digital Realty-panden.

Service Exchange in Digital Dallas Connected Campus

Dallas is ook een van de locaties die onlangs het Service Exchange-product kregen. Service Exchange ondersteunt de verdere ontwikkeling van een hybride multi-cloudstrategie door u een oplossing te bieden die op groei berekend is. Nu kunt u via één fysieke Ethernet-poort alle cruciale datacentermogelijkheden in schaal, colocatie en netwerken veilig in één beveiligde omgeving onderbrengen.

In de Digital Dallas Connected Campus kunt u gebruikmaken van de kracht van nabijheid doordat u kunt implementeren met de essentiële computerhulpmiddelen die uw bedrijf ondersteunen voor handen.

Als u een toekomstbestendige IT-strategie zoekt, maak dan van onze locatie Dallas de thuisbasis voor uw huidige en toekomstige IT-implementaties. Creëer nu een elastische hybride multi-cloudarchitectuur en lever de veilige, krachtige prestaties die u voor ogen had.

The Connected Campus Digital Dallas

n deze driedelige reeks legt Digital Realty uit hoe u maximaal kunt profiteren van hybride en multi-cloudoplossingen, terwijl het risico wordt verkleind, de betrouwbaarheid wordt verhoogd en de kosten vaak worden verlaagd.

Implementeer nabij de essentiële cloud- en computerhulpmiddelen die uw bedrijf ondersteunen in de connected campus Digital Dallas. Bekijk de video voor meer informatie.

Naar boven
Neem contact met ons op