Digitale activiteiten opschalen

De digitale economie heeft de manier waarop bedrijven klantwaarde creëren en leveren veranderd. Gezien de innovaties in het afgelopen decennium is het geen wonder dat leidende strategieën de altijd actieve business ondersteunen, aangevuld met real-time intelligentie en het veilig leveren van de juiste mensen, waar dan ook en in een oogwenk. Omdat dit ecosysteem een ​​steeds grotere groei met zich meebrengt voor netwerken, content, cloud- en IT-providers, gebruikers en apparaten, nemen ook de barrières voor data gravity toe die dit een halt kunnen toeroepen.

Wij zijn van mening dat het overwinnen van data gravity het keerpunt van digitale transformatie zal zijn. Het fundament wordt gelegd met gedecentraliseerde IT-infrastructuur die de bedrijfsinitiatieven moet ondersteunen en schalen naar gelang de technologische eisen.

Fysieke en virtuele werelden integreren

Digital Realty lost wereldwijde behoeften aan dekking, capaciteit en ecosysteemconnectiviteit op voor bedrijven van elke omvang door het toonaangevende wereldwijde platform te bieden voor centra van gegevensuitwisseling, interconnectie en colocatie-oplossingen.

Digitale ambities stimuleren met één wereldwijd datacenterplatform

Houd de controle

Wees verbonden

Wees geoptimaliseerd

  • Infrastructuurlevering vereenvoudigen
  • Implementatie en uitvoering standaardiseren
  • Risico verkleinen terwijl wordt voldaan aan beveiligings- en compliance-eisen
  • Bedrijfsprestaties en flexibiliteit verbeteren
  • Gebruikmaken van wereldwijde digitale ecosystemen
  • Tijd voor het maken van verbinding met partners, leveranciers en markten verkorten
  • Omzetgroei mogelijk maken met lokale digitale voorzieningen en nieuwe wereldmarkten
  • Kosten reduceren door consolidatie
  • Geoptimaliseerde hybride IT- infrastructuur implementeren

De blauwdruk voor gedecentraliseerde IT-architectuur

Na analyse van honderden unieke implementaties bij klanten, werd Pervasive Datacenter Architecture™ ontwikkeld om IT te helpen de snelheid drastisch te verhogen en de kinken in de infrastructuur weg te nemen om digitale activiteiten te kunnen schalen.

Stapsgewijs helpt Digital Realty barrières voor data gravity weg te nemen, zodat bedrijven van elke omvang de IT-infrastructuur in een geheel nieuw licht gaan zien - met centra voor gegevensuitwisseling.

Wereldwijde topmerken schalen digitale activiteiten

Wereldwijd gegevensuitwisseling optimaliseren

Hoe goed is uw veranderplan ten opzichte van die van collega-IT-leiders? Ontdek welke factoren bijdragen aan succesvolle infrastructuurimplementaties. Ontdek nieuwe inzichten uit het onderzoek van 451 Research onder 750 IT-leiders wereldwijd, De noodzakelijke infrastructuur - Gegevensuitwisseling optimaliseren om wereldwijde digitale transformatie te garanderen.

Naar boven
Neem contact met ons op