Uw vertrouwde wereldwijde partner

Het onderling verbonden digitale universum groeit met de dag meer. Dat zorgt zowel zakelijk als technologisch voor enorme uitdagingen, zodat datacenters van de volgende generatie een belangrijke component vormen van de IT-leidersstrategie.

We zijn altijd strategisch geweest in onze uitbreidingen door uit te kijken naar markten die u potentieel het meeste opleveren. Daarmee hebben wij onze ongeëvenaarde wereldwijde aanwezigheid gerealiseerd en kunnen wij uitgebreide oplossingen bieden waar en wanneer u ze nodig hebt.

Als wereldwijd datacenterpartner worden wij vertrouwd met de missie-kritische architecturen van enkele topbedrijven in sociale media, financiële diensten en gezondheidszorg. Onze ongekende staat van dienst van 11 jaar op rij vijf negens zorgt dat u nooit in het duister tast en dat u kunt rekenen op de beveiliging, betrouwbaarheid en wendbaarheid die vereist zijn voor de ondersteuning van uw krachtige netwerken.

Waarom Digital Realty

Verbonden campussen

Grootschalige private cloud computer- en opslagmogelijkheden in belangrijke metropoolmarkten.

Datacenters met hoge vermogensdichtheid

Ondersteun uw hoogwaardige, prestatiegevoelige applicaties.

Multi-cloudinterconnectie

Ondersteun uw hybride infrastructuur en reduceer de complexiteit van hybride cloud.

Internetgateways

Maak verbinding met netwerken waarbij uw IT-strategie is gebaat en ondersteun uw hybride-cloud infrastructuur.

Service Exchange

Benader via één verbinding meerdere clouds in meerdere cloudregio's en maak gebruik van cloud versterkt met redundante connectiviteitsopties.

Oplossingen over de volle breedte

Van kant-en-klare tot volledig op maat gemaakte datacenteroplossingen.

1/1

Oplossingen die op groei berekend zijn

De verbonden campus van Digital Realty brengt alle kritische elementen van datacenter, cloud, connectiviteit en netwerk samen in één veilige omgeving.

Daardoor kan uw hybride multi-cloudomgeving meer kritieke werklasten aan en snellere resultaten behalen, terwijl de netwerkbeveiliging en -snelheid beter zijn door gebruikmaking van voor u gereserveerde connectiviteit met de cloud vanuit uw privéarchitectuur.

Een sterke basis leggen

Luister naar Chris Sharp, CTO & SVP van Innovatie, die bespreekt hoe Digital Realty een sterke basis legt voor het succes van onze klanten.

Ongeëvenaard wereldwijd bereik

Met onze wereldwijde aanwezigheid kunt u uw bereik geografisch uitbreiden, want deze levert u de nabijheid die nodig is voor latentie-gevoelige applicaties en biedt interconnectie op wereldschaal.

Bij Digital Realty hebben we uitgebreide datacenterdiensten gecombineerd met expertise, interconnectie, kennis van onroerend goed en financiële kracht om unieke keuzevrijheid en waarde te creëren waar en wanneer u het nodig hebt.

Een staat van operationele uitmuntendheid

Zorg voor veerkracht en prestaties van het netwerk met onze toonaangevende staat van dienst: 11 jaar vijf negens (99,999%) voor uptime en een consistente leverancier over de hele wereld.

Onze experts zullen u bij elke stap helpen bij het maximaliseren van uw cloud- en interconnectiestrategie door datacenteroplossingen op uw specifieke behoeften af te stemmen.

Ecosysteempartner

Uitdagingen bij het inrichten van een hybride cloud zijn verleden tijd dankzij veilige privé-verbindingen en -oplossingen zoals onze connected campus en Service Exchange, mogelijk gemaakt door Megaport. Datacenterproviders kunnen meer kritische elementen samenbrengen in een completere oplossing.

Op deze manier kunt u uw hybride multi-cloudarchitectuur eenvoudiger en effectiever maken en krijgt u toegang tot een onderling verbonden ecosysteem van klanten, partners en serviceproviders waarmee uw bedrijf vooruitkomt.

Strategische groei

Onze strategische acquisities in het recente verleden hebben geleid tot een aanzienlijke groei van onze capaciteiten rond colocatie en interconnectie en versterken verder onze inzet voor het leveren van het fundament van de digitale wereld door u keuzevrijheid te geven. Door onze organisatorische evolutie zijn onze datacenters oplossingscentra geworden waarbij alle essentiële cloud-, interconnectie- en netwerkelementen samengebracht zijn in één omgeving.

Casestudy

Casestudy-hoogtepunten

Onze vereisten zijn zeer strikt en onze planning is zeer strak, maar Digital Realty voldeed eraan. Het was in alle fasen een geweldige samenwerking.

Bob Lofton, vice-president Informatietechnologie bij NetApp
Naar boven
Neem contact met ons op