Hero Why Digital Realty

Waarom Digital Realty

Digitale activiteiten opschalen

De digitale economie heeft de manier waarop bedrijven klantwaarde creëren en leveren veranderd. Gezien de innovaties in het afgelopen decennium is het belangrijk dat bedrijven een goede strategie hebben, snel en veilig over de juiste informatie kunnen beschikken en gemakkelijk kunnen communiceren en samenwerken. Omdat dit ecosysteem een ​​steeds grotere groei met zich meebrengt voor netwerken, content, cloud- en IT-providers, gebruikers en apparaten, nemen ook de barrières voor data gravity toe die dit een halt kunnen toeroepen.

Wij zijn van mening dat het overwinnen van deze data gravity het keerpunt van digitale transformatie wordt. Het fundament wordt gelegd met gedecentraliseerde IT-infrastructuur die de bedrijfsinitiatieven moet ondersteunen en moet schalen naar gelang de technologische eisen.

Fysieke en virtuele werelden integreren

Digital Realty Trust® geeft antwoord op de behoefte aan wereldwijde dekking, capaciteit en ecosysteemconnectiviteit van bedrijven van elke omvang door het bieden van het toonaangevende wereldwijde platform voor centra voor gegevensuitwisseling, interconnectie en colocatie-oplossingen.

Digitale ambities stimuleren met één wereldwijd datacenterplatform

Houd de controle

Wees verbonden

Wees geoptimaliseerd

  • Infrastructuurlevering vereenvoudigen
  • Implementatie en uitvoering standaardiseren
  • Risico verkleinen en voldoen aan beveiligings- en compliance-eisen
  • Bedrijfsprestaties en flexibiliteit verbeteren
  • Gebruikmaken van wereldwijde digitale ecosystemen
  • Tijd voor het maken van verbinding met partners, leveranciers en markten verkorten
  • Omzetgroei mogelijk maken met lokale digitale voorzieningen en nieuwe wereldmarkten
  • Kosten reduceren door consolidatie
  • Geoptimaliseerde hybride IT- infrastructuur implementeren

De blauwdruk voor gedecentraliseerde IT-architectuur

Na analyse van honderden unieke implementaties bij klanten, werd Pervasive Datacenter Architecture™ ontwikkeld om met IT de snelheid drastisch te verhogen en de bottlenecks in de infrastructuur weg te nemen. Zo werd het beter mogelijk om digitale activiteiten te schalen.

Stapsgewijs helpt Digital Realty barrières voor data gravity weg te nemen. Zo gaan bedrijven van elke omvang de IT-infrastructuur in een geheel nieuw licht zien, door het gebruik van datacenters.

Wereldwijde topmerken schalen digitale activiteiten

Log in op het klantenportal
Wilt u contact opnemen?

Neem contact met ons op