search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner

Community engagement programma

Zakelijke donaties en community betrokkenheid

We zetten ons in om terug te geven aan de gemeenschappen waarin we actief zijn. We stimuleren en vieren community betrokkenheid en de betrokkenheid van onze medewerkers via ons Do Better Together-initiatief. Het programma omvat:

Community Involvement and Corporate Giving Program: Sinds 2020 ondersteunen we wereldwijde en lokale liefdadigheidsinstellingen, waaronder het Internationale Rode Kruis/Rode Halve Maan en de COVID-19-hulpfondsen van de Wereldgezondheidsorganisatie. Daarnaast ondersteunen we de American Heart Association via partnerschappen in steden als Austin en Washington DC. Al deze initiatieven maken deel uit van ons streven om proactieve, betrokken leden van de community te zijn.

Donate 8-Program: Werknemers krijgen per kalenderjaar acht uur betaald verlof toegewezen tijdens reguliere werkuren om vrijwilligerswerk te doen voor in aanmerking komende organisaties.

Matching Gifts-Program: We moedigen onze medewerkers en directeuren aan om terug te geven aan de community door hun bijdragen te matchen aan in aanmerking komende liefdadigheidsorganisaties via ons Matching Gifts-programma. In 2022 hebben we ongeveer $ 245.000 aan donaties van werknemers en directeuren gematcht aan meer dan 140 filantropische organisaties over de hele wereld.

Onze pilaren van filantropische focus en overeenkomsten met de VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling (UN SDG's)

cloudinary
Heb je vragen?Wij helpen u graag verder.