• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • Investeerderrelaties
  • Directie
  •  
  •  
  •  
Hero Gartner Accelerate Digital Business
- Whitepapers, rapporten, eBooks

Versnel uw digitale bedrijfsaspiraties door een gegevensgestuurde onderneming te worden

Delen

Volgens Gartner® "zal datageletterdheid tegen 2023 een expliciete en noodzakelijke aanjager van bedrijfswaarde worden, zoals blijkt uit de formele opname ervan in meer dan 80% van de data- en analysestrategieën en veranderingsmanagementprogramma's."

Voor sommige ondernemingen zijn data en analytics (D&A) fundamentele drijfveren voor het genereren van bedrijfswaarde - maar het vermogen om "in de data te denken" is voor de meeste organisaties moeilijk.

"Het opbouwen van een datagestuurde onderneming betekent niet alleen dat het gebruik van data bij de besluitvorming moet worden aangemoedigd. Leidinggevenden moeten hun digitale bedrijfsambities doordrenken met data en analyses, de verantwoordelijkheid van leidinggevenden scherpstellen en leiding geven aan de ontwikkeling van essentiële competenties om de onderneming te transformeren."

Krijg gratis toegang tot dit Gartner®-rapport: Versnel digitale bedrijfsaspiraties door een datagestuurde onderneming te worden

Gartner, versnel digitale aspiraties door een data-gestuurde onderneming te worden, Mike Rollins, Andrew White, Vernieuwd 4 februari 2022, Gepubliceerd 9 oktober 2020.

GARTNER is een geregistreerd handels- en servicemerk van Gartner, Inc. en/of zijn gelieerde bedrijven in de VS en internationaal, en wordt hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Delen
Architech afbeelding03 2021 12 17 134537 Architech afbeelding02 2021 12 17 134536 Architech afbeelding01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op