• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • NYSE: DLR

   $129.03

   +2.39 (+1.85%)
   * Slot van de vorige dag
  • Investeerderrelaties
  • Directie
Hero Retail blueprint
- Aanwijzingen, blauwdrukken, handleidingen, artikelen

Uw datacentrische infrastructuurblauwdruk voor de detailhandel revolutie

Delen

Houdt uw IT-infrastructuur gelijke tred met de snelle veranderingen in de detailhandel? Is het systeem berekend op de enorme hoeveelheden gegevens die uw bedrijf verzamelt en verwerkt?

Zo niet, dan is het misschien tijd om over te schakelen op een datacentrische architectuur die de data gravity kan trotseren, de uitwisseling van gegevens kan optimaliseren en gegevens kan beveiligen in de buurt van klanten. Dat kan op zijn beurt het bandbreedtegebruik en de kosten verminderen, de prestaties van datarijke toepassingen versnellen en inkomstengroei genereren.

Hoe kan de uitwisseling van detailhandelsgegevens worden geoptimaliseerd?

Digital Realty heeft een datacentrische infrastructuurarchitectuur ontwikkeld - en een blauwdruk gemaakt om IT-leiders in de detailhandel te helpen de overstap te maken.

Onze blauwdruk laat u zien hoe u:

 1. Staging en aggregatie van gegevens implementeert om de prestaties van applicaties en de gebruikerservaring te verbeteren en tegelijkertijd compliance en gegevenssoevereiniteit te behouden
 2. Openbare en particuliere gegevensbronnen integreert om de gegevensuitwisseling tussen gebruikers, dingen, netwerken en clouds te optimaliseren
 3. Gegevens en analyses host die zich dicht bij de entry- en exitpunten van het netwerk bevinden, waardoor real-time informatie over gedistribueerde workflows lokaal en wereldwijd mogelijk is.

Onze Optimizing Retail Data Exchange Blueprint is ontwikkeld door deskundige oplossingsarchitecten en maakt deel uit van een bredere bibliotheek van blauwdrukken en herhaalbare implementatiepatronen die samen onze Pervasive Datacenter Architecture (PDx™) vormen.

Download nu uw exemplaar van de blauwdruk om te leren hoe u de barrières van data gravity kunt wegnemen en centra voor gegevensuitwisseling kunt creëren om uw digitale bedrijf te schalen.

Delen
Architech image03 2021 12 17 134537 Architech image02 2021 12 17 134536 Architech image01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op