• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • NYSE: DLR

   $129.03

   +2.39 (+1.85%)
   * Slot van de vorige dag
  • Investeerderrelaties
  • Directie
Hero Retail Toolkit v2
- Aanwijzingen, blauwdrukken, handleidingen, artikelen

Detailhandel heroverwegen: Het ontwerpen van data-centrische architecturen voor succes

Delen

Overal in de detailhandel proberen ze het spel te winnen in de nieuwe digitale economie, maar veel detailhandelaars merken dat hun IT-infrastructuur het niet kan bijbenen.

Veel organisaties worstelen al met de eisen die omnichannel stelt aan hun backoffice-activiteiten. Succes vereist een bedrijfsplatform dat gegevens dichtbij klanten kan beveiligen en de prestaties van datarijke toepassingen kan ontketenen.

Maar in plaats daarvan worstelen veel detailhandelaars met gefragmenteerde architecturen die gebukt gaan onder een aanzienlijke technische schuld. Tegelijkertijd moeten zij de strijd aanbinden met de gevolgen van de steeds toenemende data gravity.

Optimalisering van gegevensuitwisseling in de detailhandel

Om deze uitdagingen op te lossen, moeten detailhandelaars een datacentrische architectuur implementeren die data gravity kan trotseren en tegelijkertijd de gegevensuitwisseling optimaliseert.

Door gebruik te maken van deze infrastructuur kan uw organisatie ook risico's beperken, compliance van gegevens waarborgen en innovatie stimuleren, terwijl de prestaties van datarijke toepassingen worden versneld en omzetgroei wordt ontsloten.

Om u bij deze aanpak te helpen, hebben wij een bibliotheek samengesteld met geavanceerde hulpmiddelen die zijn gebaseerd op onze Pervasive Datacenter Architecture (PDx™) methodologie voor het optimaliseren van gegevensuitwisseling.

Onze Optimizing Retail Data Exchange PDx™ Solution Toolkit is ontwikkeld door deskundige oplossingenarchitecten en omvat:

 1. PDx™ Solution Brief
  Begrijp onze strategie en oplossing voor data-gedreven digitale transformatie
 2. PDx™ Blueprint
  Wij delen onze integratie- en hostingoplossing op in een eenvoudig proces van drie stappen om u te helpen bij de ontwikkeling van een datacentrische IT-infrastructuur
 3. PDx™ Ontwerpgids
  De essentiële details die u nodig hebt om ons datacentrisch infrastructuurmodel te plannen, in kaart te brengen en te implementeren voor echte zakelijke impact.

Download deze essentiële bronnen nu om te begrijpen hoe u een geoptimaliseerde data-architectuur kunt implementeren die data gravity barrières kan verwijderen, data kan schalen en beveiligen, en uw organisatie kan helpen naar nieuwe hoogten van succes.

Delen
Architech image03 2021 12 17 134537 Architech image02 2021 12 17 134536 Architech image01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op