• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • NYSE: DLR

   $129.03

   +2.39 (+1.85%)
   * Slot van de vorige dag
  • Investeerderrelaties
  • Directie
Hero retail design guide v2
- Aanwijzingen, blauwdrukken, handleidingen, artikelen

De toekomst van de detailhandel: Het ontwerpen van data-architecturen voor digitaal succes

Delen

In de detailhandel is een revolutie aan de gang nu de verschuiving naar een digitale economie de manier verandert waarop bedrijven waarde creëren en leveren.

Maar het snelle tempo van de veranderingen heeft veel detailhandelaren ook met grote uitdagingen opgezadeld. Het gaat onder meer om het omgaan met gefragmenteerde architecturen die gebukt gaan onder een aanzienlijke technische schuld, samen met de effecten van de toenemende data gravity.

Optimalisering van gegevensuitwisseling in de detailhandel

Succes in een datagestuurd bedrijfslandschap begint met de implementatie van een bedrijfsplatform dat kan:

 • alomtegenwoordig en on-demand kan werken
 • workflows uitbreiden met real-time informatie
 • klanten, partners en werknemers bedienen via digitaal ondersteunde interacties via alle kanalen, bedrijfsfuncties en points of business presence.

Om retailers in staat te stellen een datacentrische infrastructuur te ontwerpen en te implementeren, hebben onze deskundige oplossingsarchitecten een Ontwerpgids opgesteld die een routekaart biedt voor de succesvolle implementatie van oplossingen voor real-world digitale transformatie use cases. We geven ook aan hoe u deze strategie kunt combineren met onze Pervasive Datacenter Architecture (PDx™) methodologie om gegevensuitwisseling te optimaliseren en uitwisselingscentra te creëren om uw digitale bedrijf te schalen.

Onze gids werkt als aanvulling op de optimalisering van de uitwisseling van detailhandelsgegevens (Optimizing Retail Data Exchange Blueprint) in onze PDx™-webbibliotheek.

Download nu uw exemplaar van de Ontwerpgids om te ontdekken hoe u data-aggregatie, -staging, -analyse, -streaming en -beheer kunt lokaliseren op wereldwijde punten van aanwezigheid van bedrijven, zodat u uw organisatie kunt helpen obstakels op het gebied van data gravity weg te nemen, data te schalen en te beveiligen, en het ware groeipotentieel te ontsluiten.

Delen
Architech image03 2021 12 17 134537 Architech image02 2021 12 17 134536 Architech image01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op