• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • NYSE: DLR

   $133.52

   +3.11 (+2.33%)
   * Slot van de vorige dag
  • Investeerderrelaties
  • Directie
Hero fin serv pdx design guide
- Aanwijzingen, blauwdrukken, handleidingen, artikelen

PDx™ Design Guide: Optimaliseren van data-overdracht in financiële dienstverlening

Delen

Volgens IDG groeit het datavolume gemiddeld met 63% per maand1. Tegen 2025, zullen er elke dag meer dan 463 exabytes aan gegevens worden gecreëerd.2

Deze snelle versterking van de megatrend data gravity vormt een aanzienlijke uitdaging voor de traditionele IT-infrastructuur binnen de financiële-dienstensector. Door de digitale economie gaan financiële dienstverleners de wijze waarop ze waarde creëren en leveren veranderen.

De sleutels tot succes vandaag de dag vereisen het vermogen om:

 • Overal en on-demand werken
 • Verbeter workflows met real-time informatie
 • Bedien klanten, partners en medewerkers via digitaal ondersteunde interacties via alle kanalen, bedrijfsfuncties en punten van zakelijke aanwezigheid

Deze ontwerpgids is ontwikkeld door deskundige oplossingsarchitecten en werkt als aanvulling op de blauwdruk Optimalisering van gegevensuitwisseling voor financiële diensten, die te vinden is in de inhoudsbibliotheek van Pervasive Datacenter Architecture (PDx™). Het is bedoeld voor bedrijfsstrategen, technologieleiders, IT-architecten en degenen die verantwoordelijk zijn voor het ontwerp en de implementatie van technologieoplossingen.

Krijg toegang tot de mogelijkheden, methodologieën, stappenplannen en waarde-effecten van de Optimizing Financial Services Data Exchange Design Guide.

1 "Optimizing Business Analytics by Transforming Data in the Could", IDG Research, oktober 2019
2 "How Much Data is Generated in a Day," World Economic Forum, april 2019

Delen
Architech image03 2021 12 17 134537 Architech image02 2021 12 17 134536 Architech image01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op