Pervasive Datacenter Architecture
- Aanwijzingen, blauwdrukken, handleidingen, artikelen

Pervasive Datacenter Architecture (PDx™): Digital Workplace Blueprint

Delen

Wanneer u de architectuur van uw externe werknemer van dichtbij bekijkt, merkt u dan dat deze niet is geoptimaliseerd om latentie en gegevensgevoelige workflows aan te kunnen voor de moderne toepassingen van nu? Daar is een reden voor.

Reden 1: Deze werd ingezet als uitbreiding op een klassieke gecentraliseerde infrastructuurstack die niet was geoptimaliseerd voor de moderne digitale werkplek.

Reden 2: Er is - tot nu - geen ideale blauwdruk voor IT-professionals om een moderne digitale werkplekervaring te optimaliseren met veilige, alomtegenwoordige, performante, altijd beschikbare toegang tot gegevens en applicaties.

Designed by practitioners, for practitioners, our Digital Workplace Blueprint helps companies accelerate deployment and improve infrastructure precisions to scale a business globally.

Download hem nu en lees meer over de samenstelling van een Pervasive Datacenter Architecture (PDx™), inclusief software voor het begeleiden van de migratie van informatietechnologie van gecentraliseerde datacenters naar gedecentraliseerde centers voor gegevensuitwisseling.

Delen
Log in op het klantenportal
Wilt u contact opnemen?