• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • Investeerderrelaties
  • Directie
  •  
  •  
  •  
Hero Service Fabric 1

Verbind centra voor gegevensuitwisseling met ServiceFabric™

Nu gegevens van cruciaal belang worden voor de bedrijfsagenda, ondergaan ondernemingen en dienstverleners aanzienlijke veranderingen in de IT-infrastructuur om de toenemende complexiteit en omvang van de gegevens aan te pakken. Digital Realty leidt deze Hybride IT-transformatie met ServiceFabric, een interconnectiviteit oplossing en orkestratieplatform ontworpen om de bredere industriële verschuiving naar datacentrische architectuur te ondersteunen. De ServiceFabric-productfamilie biedt een reeks naadloze, on-demand interconnectiediensten die kunnen worden geïntegreerd in bestaande IT-beheersystemen om de infrastructuur te beheren en te bewaken.

ServiceFabric™-productlijnen omvatten:

Meer informatie over de ServiceFabric-productfamilie en hoe elk product kan bijdragen aan uw datareis.

Workflows naadloos met elkaar verbinden met ServiceFabric Connect

ServiceFabric Connect is de grootste open fabric-of-fabrics in de sector, ontworpen om klanten te ondersteunen bij de overgang naar een meer hybride IT- en datacentrische architectuur. ServiceFabric Connect is vooraf ontworpen in PlatformDIGITAL® hubs en biedt softwaregedefinieerde interconnectie via één enkele gebruikersinterface. ServiceFabric Connect geeft prioriteit aan kosteneffectiviteit en snelheid tot de markt, zonder afbreuk te doen aan prestaties of latentie.

* In ontwikkeling, stappenplan onderhevig aan verandering. Inhoud met betrekking tot ServiceFabric Compose bevat toekomstgerichte verklaringen.

Architech afbeelding03 2021 12 17 134537 Architech afbeelding02 2021 12 17 134536 Architech afbeelding01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op