search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op

Krijg vandaag nog de IT-architectuur van morgen

Verbind wereldwijde workflows naadloos met elkaar voor directe toegang tot meerdere clouds en netwerken met Service Exchange .

graphic-hero

Bedrijven en data bij elkaar brengen.

main-imageoverlay
Maak eenvoudig verbinding

Om te voldoen aan de eisen van een altijd actieve klant, moet uw bedrijf uw wereldwijde workflows naadloos en veilig met elkaar verbinden en integreren.

Optimaliseer prestaties en controle

Om de explosieve hoeveelheid gegevens en het zeer interactieve verkeersgedrag van digitale bedrijfsworkflows te ondersteunen, hebt u verbeterde prestaties en controle nodig.

Samenwerken met vertrouwen

In het huidige zakelijke landschap is een veilige business-to-business workflow-samenwerking cruciaal om uw strategieën te realiseren en voorop te blijven lopen.

Vereenvoudig multi-cloud connectiviteit

Het beheren van meerdere cloudplatforms en -regio's kan complex en tijdrovend zijn. Dit vereenvoudigen betekent kostenbesparing, efficiëntie en minder stress.

cta
Service Exchange gegevensblad

Harmoniseer uw digitale werelden

Verbeterde beveiliging

Service Exchange haalt het openbare internet - en alle bijbehorende risico's - helemaal uit de connectiviteitsvergelijking.

Prestaties en controle

Service Exchange levert on-demand, directe toegang tot meerdere clouds en netwerken, waardoor connectiviteit wordt geoptimaliseerd en latentie wordt verminderd.

Vereenvoudig en bespaar

Service Exchange vereenvoudigt multi-cloudconnectiviteit door gebruik te maken van één poort met veel virtuele verbindingen, wat resulteert in kostenbesparingen, efficiëntie en eenvoudig beheer.

Rek flexibiliteit

Service Exchange stelt u in staat om alleen te gebruiken wat u nodig heeft wanneer u het nodig hebt, zonder vast te zitten aan statische bandbreedte tegen hogere tarieven.

Maak uw IT-architectuur toekomstbestendig

Service Exchange bereidt uw IT-architectuur voor op morgen met een veilige, krachtige private interconnectieservice, die schaalbaarheid en flexibiliteit van openbare en multi-cloudimplementaties mogelijk maakt.

99,999%

15+ opeenvolgende jaren van vijf negens uptime.

70+

Aantal van onze faciliteiten die Service Exchange aanbieden.

21

Wereldwijde metro's die Service Exchange aanbieden.

1

Service Exchange maakt gebruik van een wereldwijde structuur van veilige, privéverbindingen . Het omzeilt het openbare internet en zorgt voor een snelle en veilige gegevensuitwisseling.

2

Maak eenvoudig en veilig verbinding met een breed scala aan cloudproviders, partners en klanten, allemaal via het enkele, gecentraliseerde platform van een Service Exchange.

3

Service Exchange biedt inzicht in en controle over uw interconnectieverkeer, zodat u de prestaties kunt bewaken en uw connectiviteit kunt optimaliseren.

4

Service Exchange is gebouwd voor hoge prestaties en levert on-demand verbindingen met lage latentie en hoge bandbreedte . Je schaalt snel en gemakkelijk.

5

Met flexibele factureringsopties kunt u met Service Exchange eenvoudig uw connectiviteit aanpassen aan de veranderende behoeften van uw bedrijf, zonder langdurige verplichtingen of verspilling van middelen.

Ontdekken
PlatformDIGITAL®

klaar om te beginnen? Uw digitale transformatie begint hier