search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op

Jouw privé
sneltrein naar
de cloud

Krijg veilige en krachtige verbindingen met meerdere clouds vanaf één fysieke verbinding met Cloud Connect.

graphic-hero

Doe geen concessies aan cloudconnectiviteit.

main-imageoverlay
Onverslaanbare prestaties

De beste manier om de latentie- en bandbreedtebeperkingen van internet te vermijden, is het internet helemaal te omzeilen.

Standvastige betrouwbaarheid

Omdat bedrijfskritische applicaties het beste werken als ze ook echt werken.

Ongeëvenaarde beveiliging

Het hebben van een privébaan naar de cloud betekent dat u de risico's van het onvoorspelbare openbare internet volledig vermijdt.

Ongehinderde schaalbaarheid

Flexibele bandbreedte, snelle provisioning, ondersteuning voor meerdere VLAN's en hoogwaardige connectiviteit maken flexibele en eenvoudige schaalbaarheid mogelijk.

cta
Het Cloud Connect gegevensblad van Interxion: A Digital Realty Company

Verbeter uw cloudstrategie

Verhoog de prestaties

Cloud Connect verbetert de prestaties door veilige, toegewijde connectiviteit met lage latentie te bieden aan cloudserviceproviders.

Versterk de betrouwbaarheid

Cloud Connect realiseert een extreem hoog niveau van uptime, waardoor het risico op downtime en bijbehorende problemen wordt geminimaliseerd.

Versterk de beveiliging

Door een privépad naar de cloud aan te bieden, minimaliseert Cloud Connect de risico's van het openbare internet.

Schaal met flexibiliteit

De weg die voor je ligt is van jou. Ongeacht uw grootte of doelen, Cloud Connect levert consistente connectiviteit zonder de complexiteit van het beheer van vele fysieke verbindingen.

Verbeter IX-peering

Krijg snel toegang tot meer dan 1200 IP-netwerken en beheer het bereik van uw platform met behulp van on-demand IX Peering to top Exchanges voor directe, veilige en geoptimaliseerde verbindingen. Beheer het pad en de nabijheid waarmee gebruikers verbinding maken met uw platform

Vergroot de connectiviteit

Verbind virtueel andere campussen, klanten en diensten op afstand in een gereserveerde e-Line met hoge capaciteit met Virtual Connect, ons wijdverspreide softwaregedefinieerde netwerk.

Naadloze en veilige cloudverbindingen

Cloud Connect biedt veilige laag 2-connectiviteit, redundantie en afzonderlijke netwerkservices in meerdere datacenters. Het levert een kosteneffectieve oplossing voor uw cloudgebaseerde activiteiten.

40+

Aantal openbare cloud-on-ramp-locaties waarmee Cloud Connect verbindingen kan bieden.

65+

Aantal van onze datacenters in EMEA met beschikbaarheid van Cloud Connect .

99,999%

15+ opeenvolgende jaren van 5 negens infrastructuur-uptime.

1

Cloud Connect maakt energie-efficiëntere operaties mogelijk door de hoeveelheid gegevens te verminderen die via het openbare internet moet worden verzonden.

2

De fouttolerante architectuur van Cloud Connect helpt ervoor te zorgen dat het blijft werken, zelfs als een systeemcomponent uitvalt.

3

Extra beveiligingsniveaus worden geboden door de benodigde hardware te onderhouden in een fysiek en digitaal versterkte faciliteit die alleen voor ons toegankelijk is.

4

Elke Cloud Connect implementatie bestaat uit dubbele platforms voor redundantie die zijn geïnstalleerd in afzonderlijke fysieke datacenters.

5

Cloud Connect zorgt voor een drastische vermindering van de tijd en moeite die nodig is om nieuwe verbindingen tot stand te brengen door gestroomlijnde en geautomatiseerde processen te bieden.

6

24 uur per dag technische ondersteuning betekent dat er altijd iemand klaarstaat om uw bedrijfskritische connectiviteit draaiende te houden.

Ontdekken
PlatformDIGITAL®

klaar om te beginnen?Uw digitale transformatie begint hier