• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • Investeerderrelaties
  • Directie
  •  
  •  
  •  
Hero Real Estate Brokers

Vastgoedmakelaars

De kracht van samenwerking

Digital Realty heeft professionele vastgoedmakelaars met succes geholpen hun klanten te voorzien van datacenteroplossingen op maat die missiekritische applicaties ondersteunen. De door Digital Realty geboden capaciteiten en oplossingen bieden ondersteuning voor infrastructuren, interconnectie en bedrijfsstrategiën.

Word partner van ons

Registreer een kans

Stability Resiliency

Stabiliteit en veerkracht

Met een toonaangevende staat van dienst van vijf negens (99,999%) voor uptime en SLA-'s voor 100% tijdige dienstlevering helpt Digital Realty bedrijven bij het bouwen van meer wendbare modellen met minder complexiteit in de infrastructuur, en biedt hen een breder bereik ik nieuwe markten.

Global Industry Leader

Wereldwijde marktleider

Digital Realty ondersteunt de datacenter- en colocatie-strategie van meer dan 2300 bedrijven in een netwerkrijk portfolio van datacenters verspreid over Noord-Amerika, Europa, Azië en Australië.

Programmadoelstellingen

 • Creëren en onderhouden van relaties met de belangrijkste makelaars in de markt

 • Verhogen van de verkoop via het makelaarskanaal

 • Opstellen en communiceren van het bedrijfsbeleid voor het betalen van commissies

  / 3 / 2 / 1

  Onze makelaars

  Avison Young Logo2

  Avison Young

  Avison Young's geïntegreerde aanpak van commercieel vastgoed maakt gebruik van diepgaande expertise van een breed scala aan professionals om zo intelligente oplossingen van wereldklasse te bieden die het concurrentievoordeel van uw bedrijf op- en uitbouwen.

  Cbre Logo2

  CBRE

  De meer dan 70.000 deskundigen van CBRE bezorgen klanten in meer dan 60 landen uitzonderlijke resultaten door een combinatie van inzicht in de lokale markten, een breed serviceaanbod, gespecialiseerde expertise en hulpmiddelen van topklasse.

  Colliers Logo2

  Colliers

  Colliers International Group Inc. (NASDAQ: CIGI; TSX: CIG) toonaangevend wereldwijde dienstverlener gespecialiseerd in commercieel vastgoed, met meer dan 16.000 vakkundige specialisten in 66 landen.

  Cresa Logo2

  Cresa Partners

  Cresa Partners heeft 58 kantoren in de VS en Canada en meer dan 800 werknemers, wat inhoudt dat dit het grootste bedrijf in Noord-Amerika is dat zich puur op vertegenwoordiging van huurders richt.

  Cushman Wakefield Logo2

  Cushman & Wakefield

  Cushman & Wakefield bieden diensten op het gebied van commercieel vastgoed zodat hun klanten vaste activa om kunnen zetten in dynamische activa. Het team experts van Cushman & Wakefield's zorgt voor uitgekiende structurering, betrouwbare investeringsinformatie en toegang tot internationaal kapitaal.

  Jll Logo3

  JLL

  JLL is een financieel en professioneel dienstverlener, gespecialiseerd in diensten op het gebied van commercieel vastgoed en beleggingsbeheer. Wij richten ons op het door middel van commercieel vastgoed creëren en leveren van echte (meer)waarde voor klanten, aandeelhouders en onze eigen mensen.

  Nai Global Logo2

  NAI Global

  NAI Global is het allergrootste en invloedrijkste wereldwijde netwerk van commercieel vastgoedmakelaars in eigen beheer. De bij ons aangesloten bedrijven, leiders in hun lokale markten, worden actief gemanaged om samen te werken en u de allerbeste oplossingen te bieden voor uw behoeften op het gebied van commercieel vastgoed - zowel lokaal als wereldwijd.

  Newmark Grubb Logo2

  Newmark Knight Frank

  Newmark Knight Frank is een van de meest toonaangevende adviesbureaus op het gebied van commercieel vastgoed ter wereld. Het bedrijf biedt een volledig geïntegreerd platform van diensten aan bekende multinationale ondernemingen en institutionele investeerders over de hele wereld, evenals aan bewoners, eigenaren en ontwikkelaars van vastgoed op lokaal, regionaal en nationaal niveau.

  Partners National Logo2

  Partners National Mission Critical Facilities

  Partners National Mission Critical Facilities helpen financiële dienstverleners, verzekeringsmaatschappijen, telecom- en IT-providers en andere Fortune 1000-bedrijven bij het selecteren en de aankoop van bedrijfsdatacenters, colocatie voor bedrijven en telecomuitwisselingsfaciliteiten over de hele wereld.

  Savills Logo2

  Savills Studley

  Savills Studley is de toonaangevende makelaar voor commercieel vastgoed, gespecialiseerd in de vertegenwoordiging van huurders en maakt deel uit van Savills plc, de vooraanstaande wereldwijde dienstverlener op het gebied van vastgoed met meer dan 30.000 vakkundige medewerkers en meer dan 700 locaties over de hele wereld.

  Transwestern Logo2

  Transwestern

  Transwestern zijn samenwerkende entrepreneurs die met betrekking tot wat het inhoudt om een hoger serviceniveau te leveren de lat steeds een stukje hoger leggen. Hoeveel we onze mondiale reikwijdte en wereldwijde resources ook zullen uitbreiden, onze benadering van commericeel vastgoed blijft altijd gebaseerd op mensen en klantgericht.

  Architech afbeelding03 2021 12 17 134537 Architech afbeelding02 2021 12 17 134536 Architech afbeelding01 2021 12 17 134535

  Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

  Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

  Neem contact met ons op