Breid uw portfolio uit met onze oplossingen

Digital Realty zet zich in voor het leveren van het beste channelprogramma dat beschikbaar is om partners te helpen bedrijfsoplossingen van wereldklasse te blijven bieden.

We hebben een sterke reputatie opgebouwd op basis van vertrouwen, flexibiliteit en de mogelijkheid om een toonaangevende portfolio van colocatie-, interconnectie- en datacenterdiensten te leveren. Dit stelt onze partners in staat hun portfolio van dienstenaanbod uit te breiden en hun klanten te helpen technologie op nieuwe, innovatieve manieren toe te passen.

Partners in het channelprogramma van Digital Realty zijn hoofdagentschappen, afzonderlijke agentschappen, systeemintegrators, Value Added Resellers (VAR's) en leadreferentieagentschappen en makelaars in onroerend goed.

Bij Digital Realty hebben channelpartners toegang tot meerdere bronnen die hen helpen hun bedrijfsportfolio uit te breiden, terwijl ze samenwerken met een leider in de wereldwijde datacentersector.

Bent u al verkoopkanaalpartner?

Agentschappartners

Digital Realty heeft een rijke geschiedenis van succes door samen te werken met channelpartners. We zijn erg trots op de diversiteit en dynamiek van ons partner-ecosysteem.

Samen ben je sterker en door samen te werken met Digital Realty hebt u toegang tot ons wereldwijde portfolio van datacenters, carriers, cloudserviceproviders en meer. We werken volgens een rechttoe rechtaan, kanaalvriendelijk partnermodel dat samenwerking, groei en wederzijds succes bevordert.

Interesse om partner te worden?

Bent u geïnteresseerd om verkoopkanaalpartner te worden? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Naar boven
Neem contact met ons op