• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • Investeerderrelaties
  • Directie
  •  
  •  
  •  
Hero Alliance Partner Program

Alliantiepartnerprogramma

Strategische platformpartners vormen de fundamentele waarde van PlatformDIGITAL® door de kerntechnologieën te leveren die digitale transformatie mogelijk maken voor de ondernemingen die zij bedienen. Ze benutten het flexibele, in hoge mate verbonden, wereldwijde platform van Digital Realty om klanten te helpen hun prestaties, bereik, flexibiliteit en marktvoordeel te vergroten. De strategische platformpartners van Digital Realty bevinden zich in een goede positie om bedrijven te helpen die afwegen hoe ze hun digitale transformatie kunnen optimaliseren.

Gepositioneerd voor succes

Strategische partners zijn cruciaal voor het succes van Digital Realty. Digital Realty en zijn partners bieden gerichte oplossingen waarmee klanten over PlatformDIGITAL digitale zaken kunnen schalen.

Word partner van ons

Strategische allianties - een communautaire aanpak van verbonden gegevens

Digitale economie
De digitale economie hervormt zowel particuliere als openbare ondernemingen in alle sectoren en verandert de manier waarop zij waarde creëren en leveren.

Vereiste een nieuwe bedrijfsarchitectuur
Om te slagen moeten bedrijven alomtegenwoordig en on-demand opereren, aangevuld met real-time intelligentie om klanten, partners en werknemers via alle kanalen, bedrijfsfuncties en meerdere points of business presence optimaal te bedienen.

Data gravity is het obstakel
Data gravity belemmert de workflowprestaties, verhoogt de veiligheid en de kosten, en dat alles gecompliceerd door de regelgeving en de beperkingen van de verouderde architectuur. Met data gravity kruisen de wetten van de fysica en de IT elkaar om een nieuw tijdperk van bedrijfsarchitecturen in te luiden.

Dwingt tot een verschuiving naar een datacentrische architectuur
Data gravity dwingt tot een verschuiving naar een datacentrische architectuur, waarbij gegevens het centrum van de architectuur vormen en integratie de uitdaging is. Lokale kopieën van private, gedeelde en publieke datasets moeten worden geïntegreerd als onderdeel van de gedecentraliseerde workflows die hun oorsprong en doorgang vinden op meerdere interne en externe platforms, met de mogelijkheid om controles voor beleidshandhaving, real-time analyses en interactieve platformoverschrijdende orkestratie te ondersteunen.

Behoefte aan een communautaire aanpak van verbonden gegevens
Dit vereist een nieuwe aanpak, die verder gaat dan cross-connects en traditionele interconnectie backhaul, en plaats maakt voor een tijdperk van open, alom verbonden datagemeenschappen die in datacentra zijn gehuisvest.

De strategische relatie van Digital Realty met vooraanstaande technologiebedrijven en belangrijke cloudserviceproviders biedt zakelijke klanten die ontmoetingsplaats om hun strategie voor een verbonden gegevensgemeenschap te ondersteunen. Grote cloudproviders vertrouwen op Digital Realty voor missie-kritische infrastructuur. Ondernemingen zullen profiteren van connectiviteit met lage latentie door dicht in de nabijheid van cloudcomputers te komen en het gebruik van de op SDN gebaseerde ServiceFabric™-oplossing van Digital Realty om hun verbindingen met meerdere clouds, netwerken en partners via één enkele interface te beheren.

"Digital Realty's PlatformDIGITAL® biedt veilige en industriespecifieke compliance, evenals een flexibel, high performance, multi-cloud interconnect platform gelegen in handige metro en edge markten."1

1 IDC MarketScape: Worldwide datacenter colocatie en interconnectiediensten 2021 leveranciersbeoordeling

Klik op de kaart hieronder voor meer informatie over Digital Realty's Cloud Access Options.

Testimonials van partners

Als wereldwijde innovator hebben we partners nodig die onze onderzoekswetenschappers helpen intern en met de sector in het algemeen in realtime samen te werken met behulp van gedistribueerde datasets die over de hele wereld worden gegenereerd. Digital Realty biedt het noodzakelijke in flexibiliteit en maatwerk waarmee wij onze IT-architecturen kunnen schalen, kunnen bij hogere dichtheden en wereldwijd workflows kunnen uitbreiden. De geïntegreerde platformbenadering biedt de netwerkdiversiteit en cloudconnectiviteit die we nodig hebben om de toekomst van slimme landbouw mogelijk te maken.
—Bartek Madej, Syngenta’s Global Head of Network And Collaboration
In deze alliantie met Digital Realtykunne wij ons productaanbod uitbreiden met behulp van Digital Realty's datacenters en zeer veilige, goed presterende en betrouwbare connectiviteit bieden voor zakelijke workloads, waar die zich ook bevinden.
—René Dufrene, AT&T’s Associate Vice President, Mobile & Business Solutions
We werken al lang samen met Digital Realty en weten dat het team altijd werk van hoge kwaliteit levert.
—Jack Beech, IBM’s VP of Business Development
Bij het selecteren van een datacenterpartner was voor ons de juiste locatie een die een robuuste infrastructuur kon bieden waarop onze diensten konden bouwen. En we hadden een datacenteromgeving nodig die grote flexibiliteit, en krachtige back-upfaciliteiten en uitstekende veiligheidsaccreditaties bood. We werken samen met Digital Realty in andere gebieden en weten dat hun technologie voldoet aan de hoogste standaarden, dus we zijn er trots op dat we onze klanten nog steeds de allerbeste services kunnen bieden.
-Gary Watson, General Manager Sungard AS, Ierland
Architech afbeelding03 2021 12 17 134537 Architech afbeelding02 2021 12 17 134536 Architech afbeelding01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op