• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • Investeerderrelaties
  • Directie
  •  
  •  
  •  
Hero Alliance Partner Program

Programma voor alliantiepartners

Gepositioneerd voor succes

Strategische partners zijn cruciaal voor het succes van Digital Realty. Digital Realty en haar partners bieden gerichte oplossingen die klanten via PlatformDIGITAL® in staat stellen digitale zaken te schalen.

Word partner van ons

Registreer een kans

Global Eohs Program

Strategische platformpartners

Strategische platformpartners verstrekken voor PlatformDIGITAL™ de onmisbare technologieën die digitale transformatie mogelijk maken voor de ondernemingen die zij ervan voorzien. Ze benutten het flexibele, in hoge mate verbonden, wereldwijde platform van Digital Realty om klanten te helpen hun prestaties, bereik, flexibiliteit en marktvoordeel te vergroten. De strategische platformpartners van Digital Realty bevinden zich in een goede positie om bedrijven te helpen die afwegen hoe ze hun digitale transformatie kunnen optimaliseren.

Flexibele omgeving

Resellerpartners

Resellerpartners zijn VAR's, systeemintegrators, netwerkservice-providers en managed service-providers. Ze helpen met eigen oplossingen in combinatie met de expertise van Digital Realty klanten bij het overwinnen van uitdagingen op het gebied van netwerken, datacenters en beveiliging binnen een hybride multi-cloud-strategie. Binnen Digital Realty's Pervasive Data Center Architecture kunnen klanten van resellerpartners hun portfolio rationaliseren en hun netwerk en gegevensuitwisseling optimaliseren om de juiste hybride IT-implementaties te ontwikkelen die geavanceerde technologieën zoals AI/ML ondersteunen. Resellerpartners bieden met Digital Realty bedrijven een concurrentievoordeel in de digitale economie.

Services colocation

Referralpartners

Referralpartners zijn vooraanstaande technologieproviders die deel uitmaken van Digital Realty's PlatformDIGITAL™- ecosysteem. Deze partners zijn experts op het gebied van digitale transformatie helpen hun klanten in samenwerking met Digital Realty werelwijd hun voordeel te doen met hybride multi-cloudoplossingen.

Ontmoet het team

Wat wij onze partners beloven: Digital Realty zal u helpen nieuwe bedrijfsgroei te simuleren en zal langdurige relaties met zakelijke klanten steunen.

Neem contact met ons op: AlliancePartners@digitalrealty.com

Testimonials van partners

Als wereldwijde innovator hebben we partners nodig die onze onderzoekswetenschappers helpen intern en met de sector in het algemeen in realtime samen te werken met behulp van gedistribueerde datasets die over de hele wereld worden gegenereerd. Digital Realty biedt het noodzakelijke in flexibiliteit en maatwerk waarmee wij onze IT-architecturen kunnen schalen, kunnen bij hogere dichtheden en wereldwijd workflows kunnen uitbreiden. De geïntegreerde platformbenadering biedt de netwerkdiversiteit en cloudconnectiviteit die we nodig hebben om de toekomst van slimme landbouw mogelijk te maken.
—Bartek Madej, Syngenta’s Global Head of Network And Collaboration
In deze alliantie met Digital Realtykunne wij ons productaanbod uitbreiden met behulp van Digital Realty's datacenters en zeer veilige, goed presterende en betrouwbare connectiviteit bieden voor zakelijke workloads, waar die zich ook bevinden.
—René Dufrene, AT&T’s Associate Vice President, Mobile & Business Solutions
We werken al lang samen met Digital Realty en weten dat het team altijd werk van hoge kwaliteit levert.
—Jack Beech, IBM’s VP of Business Development
Bij het selecteren van een datacenterpartner was voor ons de juiste locatie een die een robuuste infrastructuur kon bieden waarop onze diensten konden bouwen. En we hadden een datacenteromgeving nodig die grote flexibiliteit, en krachtige back-upfaciliteiten en uitstekende veiligheidsaccreditaties bood. We werken samen met Digital Realty in andere gebieden en weten dat hun technologie voldoet aan de hoogste standaarden, dus we zijn er trots op dat we onze klanten nog steeds de allerbeste services kunnen bieden.
-Gary Watson, General Manager Sungard AS, Ierland
Architech afbeelding03 2021 12 17 134537 Architech afbeelding02 2021 12 17 134536 Architech afbeelding01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op