Wereldwijd ecosysteem met grote klantendichtheid

Bij Digital Realty concentreren we ons op de basislaag van de algehele IT-infrastructuur van onze klanten, bestaande uit de fysieke datacenter-servicelaag en ook alomtegenwoordige en veilige connectiviteit met een reeks netwerk- en cloudserviceproviders. Ondernemingen waarmee we samenwerken, hebben steeds vaker diverse flexibele modellen voor infrastructuur-implementatie nodig die hybride datacenter- en clouddienstopties omvatten.

In veel gevallen zijn onze datacenterpartners gericht op dezelfde marktsegmenten met dezelfde zakelijke problemen en leveren zij diensten die een ultieme aanvulling op de onze zijn.

Interesse om partner te worden?

Bent u geïnteresseerd om alliantie-partner te worden? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Programma voor alliantiepartners

Via ons alliantiepartnerprogramma kunt u de klantrelatie voor diensten van Digital Realty en voor eigen diensten inzetten en gebruiken.

Programma voor geïntegreerde-oplossingenpartners

Haal voordeel uit het partnerprogramma voor geïntegreerde oplosssingen met een effectiever, centraal punt voor de infrastructuurbehoefte van uw klant.

Partnerprogramma voor strategische alliantie

Strategische-alliantiepartners kunnen een samenwerkingsmodel voor de uitvoering implementeren dat past bij de opties alliantiepartner en/of partner voor geïntegreerde oplossingen.

Download de brochure

Download de Partner Program-brochure voor meer informatie.

Naar boven
Neem contact met ons op