• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • Investeerderrelaties
  • Directie
  •  
  •  
  •  
Hero Retail IMG

Detailhandel

Versnel uw data-gedreven digitale transformatie om gegevensuitwisseling te optimaliseren en de concurrentie voor te blijven

De digitale wereld geeft de detailhandel een nieuwe vorm, transformeert en verbetert de consumentenervaring en creëert nieuwe manieren om intelligentie te optimaliseren voor concurrentievoordeel.

Retailorganisaties moeten navigeren door de complexiteit van omnichannel ervaringen, real-time zichtbaarheid van de supply chain en voorraad en reageren op aanvraag op de behoeften van de consument. De snelle transformatie van de sector heeft geleid tot een exponentiële groei van gegevenscreatie en -verbruik, waardoor retailorganisaties voor de uitdaging worden gesteld de groeiende hoeveelheden gegevens over talloze toepassingen en snel schaalvergrotende activiteiten te beheren.

Door gebruik te maken van PlatformDIGITAL® kunnen retailbedrijven hun doelarchitectuur realiseren, de gegevensuitwisseling optimaliseren en unieke waarde bereiken.

Waarom detailhandelaren voor onze oplossingen kiezen

 • Toonaangevende staat van dienst in uptime

  Ondersteund door 14 jaar met vijf negens (99.999%) aan uptime

 • Veilige, private connectiviteit

  Krachtige netwerken over de hele wereld

 • Operationele transparantie

  Volledig transparante planning en rapportage van technische werkzaamheden

  / 3 / 2 / 1
  Low latency retail img

  Lage latentie

  Onderzoek wijst uit dat 25% van de mensen een website verlaat die er langer dan 4 seconden over doet om te laden. Bovendien vond Amazon dat slechts 100 milliseconden extra laadtijd hen 1% in verkoop kostte.

  Als gevolg hiervan is een lage latentie dan ook van cruciaal belang voor detailhandelaren die een naadloze klantenervaring willen bieden en hun omzet willen verhogen.

  Ongeacht de locatie van eindgebruikers, onze gekoppelde datagemeenschappen en ons netwerk van meer dan 280 datacenters verspreid over 26 landen en zes continenten stellen detailhandelaren in staat om de hoogste kwaliteit retailervaring te bieden.

  Intelligent data retail img

  Intelligente data

  Inspelen op markttrends en klantenvoorkeuren is essentieel voor de detailhandel. Bij grote datasets over verschillende architecturen is een moderne benadering van opslag en analyse nodig. Organisaties moeten hun prestaties verbeteren en de compliance van gegevens op orde hebben. Om de prestaties en de controle op de naleving van gegevens te verbeteren en tegelijkertijd het toenemende volume, de variabiliteit en de snelheid van gegevens te ondersteunen, is een nieuwe IT-architectuur nodig. Onze oplossing stelt detailhandelaren in staat om kritieke data-infrastructuur te implementeren, te verbinden en te hosten in de nabijheid van gebruikers, netwerken, en clouds en daarbuiten om hun bedrijf toekomstbestendig te maken.

  Security Compliance retail img

  Beveiliging en naleving

  Door de bezorgdheid over de soevereiniteit van gegevens, de beperking van cyberaanvallen en de consistente handhaving van beleidslijnen in een wereldwijde IT-infrastructuur, worden detailhandelaren gedwongen een nieuwe architectuur voor beveiligingsbeheer te kiezen.

  Onze oplossing verbetert de beveiliging en het infrastructuurbeheer door controles te implementeren en onderling te verbinden om veilige centra voor gegevensuitwisseling mogelijk te maken voor het schalen van digitale activiteiten.

  Toolkit voor de detailhandel

  Download deze essentiële bronnen nu om te begrijpen hoe u een geoptimaliseerde data-architectuur kunt implementeren die barrières voor data gravity wegneemt, data schaalt en data beveiligt.

  Architech afbeelding03 2021 12 17 134537 Architech afbeelding02 2021 12 17 134536 Architech afbeelding01 2021 12 17 134535

  Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

  Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

  Neem contact met ons op