Vergroot uw wereldwijde interconnectiviteit

Het ondersteunen van de missie-kritische applicaties van uw klanten is essentieel voor uw bedrijf. Daarvoor zijn netwerksnelheid en -beveiliging nodig in het hele onderling verbonden ecosysteem Wij geven u toegang tot regionale providers, beheerders van onderzeese kabels en ISP's, zodat de klantervaring kan worden verbeterd.

Waarom spelers in de netwerkindustrie kiezen voor Digital Realty

Toegang tot de vele carrier- en cloudproviders in belangrijke metropolen over de hele wereld

SLA voor 48-uurs cross connect-beschikbaarheid

Toonaangevende reputatie in betrouwbaarheid en uptime

Selfservice-provisioning via MarketplacePORTAL

1/1

Breid uw wereldwijde aanwezigheid uit

  • Breid uw reikwijdte uit naar nieuwe klanten dankzij de klantdichtheid, uitgebreide infrastructuur en interconnectiviteit van ons wereldwijde ecosysteem.
  • Betreed sneller nieuwe markten dankzij robuuste, flexibele connectiviteitsopties in meer dan 30 belangrijke metropolen. Lever sneller en eenvoudiger diensten in de nabijheid van honderden ondernemingen en cloudserviceproviders met de beste beveiliging, private verbindingen en lage latentie.

Bouw uw netwerk uit

  • Genereer snel nieuwe inkomsten. Versnel uw bedrijfsgroei door verbinding te maken met internetbackbones, transportnetwerken, cloudconnectiviteit- en netwerkpartners.
  • Maak vereenvoudigd gebruik van de cloud. Maak snelle en betrouwbare cloudimplementaties mogelijk voor uw klanten door gebruik te maken van ons flexibele datacenteraanbod.
  • Zorg dat de veerkrachtigheid van uw netwerk in orde is. Reken op netwerkbeschikbaarheid en prestaties met onze toonaangevende reputatie in veerkrachtigheid - 11 jaar vijf negens (99,999%) uptime.

Kom meer te weten

Naar boven
Neem contact met ons op